D. Petrikauskas: man geriausiai sekasi vaidinti muštynes | KaunoDiena.lt

D. PETRIKAUSKAS: MAN GERIAUSIAI SEKASI VAIDINTI MUŠTYNES

LNK serialo „Rimti reikalai“ žvaigždė, kaskadininkas ir kovų scenų režisierius Darius Petrikauskas įsitikinęs, kad disciplina gyvenime yra labai svarbi.

Pasak jo, atėję į treniruotes net patys nedrausmingiausi vaikai ilgainiui tampa visai kitomis asmenybėmis. „Būna atvejų, kai ateina tėvai ir sako, darykit ką nors, galite ir balsą pakelti, nes mes nesusitvarkome su vaiku. Tuomet jis įsilieja į mūsų bendruomenę ir po kokių 2-3 metų, tu jau žiūri, kad jis drausmina kitus, sako, jog dabar negalima kalbėti, čia reikia susikaupti, reikia taip ir taip daryti. Mano treniruotėse be disciplinos niekaip, kadangi kitu atveju tu nedalyvauji treniruotėje, negerbi nei trenerio, nei kitų kolegų“, – šį ketvirtadienio vakarą, 22 val., 2TV laidoje „Monikos užkulisiai“ pasakos D. Petrikauskas.

Darius neslepia, kad į treniruotes, kurias veda jaunimui, įdeda labai daug darbo. Kalbėdamas apie savo kyokushin karate klubą sportininkas prisimena, kad jeigu ne tėvai, nežinia kuo jis būtų šią dieną. „Jeigu ne tėvai, tai aš nežinau, kur aš būčiau. Iš tiesų, aš ir pats buvau tikras padauža. Žinoma, dėkingas esu ne tik tėvams, kurie skatino lankyti treniruotes, bet ir savo griežtam treneriui. Tėvai mane veždavo 33 kilometrus iki treniruočių. Buvo momentas, kuomet nebenorėjau jų lankyti, tačiau svarbiausia, kad tėvai tai atlaikė. Treniruotės į gyvenimą įnešą discipliną, kurios taip trūksta paaugliams“, – kalbės Darius.

Laidoje kyokushin karate čempionas kalbės ne tik apie savo pagrindinę veiklą, tačiau nemažai pasakos ir apie savo seriale „Rimti reikalai“ įkūnijamą Markės personažą. Darius atskleidė ne tik filmavimų užkulisius, bet ir daug pasakojo apie veiksmo scenų specifiką. „Veiksmo scenos man yra kur kas įdomiau nei tiesiog pokalbiai. Aš nesu aktorius, kuris būtų atėjęs iš aktorių mokyklų. Esu kaskadininkas, tai mano duona ir man geriausiai sekasi vaidinti muštynes. Aš nesu pagrindinis serialo aktorius, bet jeigu reikia kažką apginti ar sumušti, tai važiuoju aš. Tačiau tikiuosi, kad niekas mano personažo nepribaigs“, – šypsenos veide neslėpė D. Petrikauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS