Dainininkė Cassie pateikė ieškinį reperiui S. Combsui dėl seksualinės prievartos ir smurto | KaunoDiena.lt

DAINININKĖ CASSIE PATEIKĖ IEŠKINĮ REPERIUI S. COMBSUI DĖL SEKSUALINĖS PRIEVARTOS IR SMURTO

  • 0

Dainininkė Cassie (Kesi) ketvirtadienį pateikė ieškinį reperiui ir muzikos industrijos magnatui Seanui Combsui (Šonui Kombsui) dėl seksualinės prievartos ir fizinio smurto.

Manhatano federaliniam teismui pateiktame ieškinyje teigiama, kad hiphopo atlikėjas, žinomas kaip Puff Daddy arba Diddy, daugiau nei dešimtmetį fiziškai smurtavo prieš dainininkę, vertė ją vartoti narkotikus, o 2018 metais Cassie išprievartavo.

Ieškinyje nurodoma, kad Cassie, kurios tikrasis vardas – Casandra Ventura (Kasandra Ventura), su S. Combsu susipažino 2005-aisiais, kai jai buvo 19 metų, o jam 37-eri.

Tada ji pasirašė sutartį su S. Combso įrašų kompanija „Bad Boy Records“, o vėliau su juo užmezgė romantinius santykius.

Teismo dokumentuose šie santykiai apibūdinami kaip demonstratyvūs, greiti ir susiję su narkotinėmis medžiagomis. Taip pat teigiama, kad jų metu S. Combsas piktnaudžiavo C. Venturos atžvilgiu ir ją kontroliavo, tiek kaip jos viršininkas, tiek kaip viena žymiausių hiphopo figūrų.

S. Combso advokatas Benas Brafmanas pareiškime naujienų agentūrai AFP griežtai paneigė kaltinimus, pavadindamas juos įžeidžiančiais ir piktinančiais.

Atlikėjas apkaltino C. Venturą šantažu, sakydamas, kad ji siekia suteršti jo reputaciją ir pasipelnyti.

Šie santykiai apibūdinami kaip demonstratyvūs, greiti ir susiję su narkotinėmis medžiagomis. Taip pat teigiama, kad jų metu S. Combsas piktnaudžiavo C. Venturos atžvilgiu ir ją kontroliavo.

 

Ieškinio pateikimas pasibaigus senaties terminui

S. Combsas, kuriam dabar 54-eri, 1993 metais įkūrė įrašų kompaniją „Bad Boy Records“ ir per kelis dešimtmečius tapo vienu svarbiausių hiphopo komercializavimo veikėjų. Su juo bendradarbiavo tokie atlikėjai kaip „Notorious B.I.G“. ir Mary J. Blige (Meri Dž. Blaidž).

Jis yra vienas iš hiphopo milijardierių ir užsiima kitais verslais.

Ieškinyje jis vadinamas smurtautoju ir aprašomos jo smurto protrūkių scenos, įskaitant C. Venturos vertimą užsiimti seksu su seksualines paslaugas teikiančiais vyrais, ką, moters teigimu, dainininkas filmuodavo.

Tarp kitų kaltinimų – vertimas C. Venturą nešiotis šaunamąjį ginklą, siekiant ją įbauginti ir priversti jaustis nepatogiai.

Ieškinyje taip pat teigiama, kad S. Combsas susprogdino kito asmens, kuris rodė dėmesį C. Venturai, automobilį.

Be to, teismo dokumentuose teigiama, kad 2018 metais po jųdviejų vakarienės S. Combsas įsiveržė į dainininkės butą ir ją išprievartavo.

Ieškinyje teigiama, kad 2019 metais C. Ventura nutraukė bendradarbiavimą su „Bad Boy Records“.

C. Ventura prašo atlyginti žalą, įskaitant kompensaciją už „dvasinį skausmą, sielvartą ir sunkią emocinę kančią“, taip pat kompensaciją už negautas pajamas.

Atlikėja iškėlė bylą pagal Suaugusiųjų, išgyvenusių seksualinę prievartą, aktą – Niujorko įstatymą, leidžiantį įtariamoms seksualinės prievartos aukoms pateikti civilinį ieškinį pasibaigus senaties terminui.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS