Dainininkė J. Šeduikytė laidoje prisipažino: dabar mokausi būti mama | KaunoDiena.lt

DAINININKĖ J. ŠEDUIKYTĖ LAIDOJE PRISIPAŽINO: DABAR MOKAUSI BŪTI MAMA

  • 2

Nuo 2005 metų, populiarumo sulaukusi dainininkė Jurga Šeduikytė, sėkmingai paskendusi muzikoje ir dabar. Ir nors vaikystėje muzikalūs tėvai norėjo, kad ji siektų kitokio kelio, deja, tačiau jis susiklostė būtent taip, kaip jie visai nesitikėjo.

„Mano mama gal nelabai tikėjo, kad aš būsiu dainininke. Matyt, daugelis iš mūsų esame scenoje, kad kažkam kažką įrodytumėme. Ir dabar aš esu dėkinga tiems žmonėms, kurie galbūt matė kitokį mano gyvenimo kelią, nes mamai atrodė, kad man labiau su prancūzų kalba sietis būtų geriau. Ne todėl, kad ji nenorėtų, jog tapčiau dainininke, o tiesiog nematė prasmės, dar vienam naujos kartos žmogui tęsti muzikinę karjerą. Iš tikrųjų net nežinau, kodėl atsiradau scenoje, ir nežinojau iki tol, kol nepajutau vidinio poreikio, kuris reiškia visai ką kitą. Pradžioje mes norime dėmesio, pristatyti save, parodyti, kad tu esi unikalus. Dainos rašymas, tai būdas pasakyti, tai ką nori, kuo tiki. Scena man yra pokalbis“, – šį pirmadienio vakarą, 22 val., laidoje „Pagaminta Lietuvoje“, per naująjį kanalą 2TV teigs atlikėja Jurga Šeduikytė.

Kaip ir daugeliui atlikėjų, karjeros pradžia atlikėjai nebuvo lengva. Tačiau didelis noras ir aplinkinių pastangos padėti, atsipirko. „Labai įdomi istorija su mano daina „Nebijok“, nes radijo stotys atsisakė ją groti. Anot jų, tai buvo tiesiog meno kūrinys, kuris nesulauks dėmesio. Labai esu dėkinga vadybai, ypatingai Vaidui, kadangi tik jų dėka daina pasiekė radiją. Ir tik tada, kai daina iššovė į pirmąją vietą, visi ir nutilo. Net neatsimenu, kiek savaičių ji buvo numeris vienas, gal aštuonias ar daugiau. Tada aš išsigandau, nes populiarumas man nebuvo planuotas. Muzika man yra saviraiška ir komunikacija, ir daugiau nieko, apart to, aš tada daugiau nieko neplanavau“, – pradžią prisimena J. Šeduikytė.

Baltijos šalių muzikinio televizijos konkurso „Fizz Superstar“ finalininkė, dainininkė, muzikos autorė, žurnalistė Jurga Šeduikytė, išskiria svarbiausią savo gyvenimo profesiją - būti mama. Kurios, kaip teigia ji pati, mokosi iki šiol. „Aš dabar mokausi būti mama. Nes buvo etapas, kuomet aš buvau labai įsitempusi su tomis savo pareigomis, ką mama privalo padaryti, kokia ji turi būti gera ir panašiai. Visada labai save grauždavau ir psichoterapeuto paklausiau, kas yra savigrauža. Tai jis labai gerai atsakė, pasakė, kad tai yra savęs baudimas už nieką. Todėl dabar aš stengiuosi gaudyti save tokiomis akimirkomis, ir bandau atsipalaiduoti. Nepatikėsite, tai duoda tokį gerą rezultatą! Su vaiku dabar esame draugai, aš noriu, kad jam sektųsi, o jis žino, kada manęs geriau netrukdyti. Visada jam padedu. Tačiau anksčiau būdavo žodžiai TU PRIVALAI, o dabar egzistuoja visai kitokia komunikacija, kuri skatina jo norą sąmoningai kažką daryti“, – pasakoja Jurga.

Daugiau intriguojančių Jurgos Šeduikytės gyvenimo detalių išgirsime jau šį pirmadienio vakarą, 22 val., laidoje „Pagaminta Lietuvoje“, per naująjį kanalą 2TV.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Koks smakas

prarijo komentarą?

O kur dingo

iš čia dingęs komentaras - užrašas KOMANETARAS 1 yra, tačiau jo nerodo, tik kviečia pabūti pirmu pakomentavusiu?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS