Dainininkė N. Bunkė prisipažino, kad ne visos grožio procedūros jai buvo sėkmingos | KaunoDiena.lt

DAINININKĖ N. BUNKĖ PRISIPAŽINO, KAD NE VISOS GROŽIO PROCEDŪROS JAI BUVO SĖKMINGOS

  • 7

Po metų dainininkė Natalija Bunkė švęs keturiasdešimtąjį jubiliejų, tačiau vargu ar iškart pasakytumėte jos amžių. Treniruotės sporto salėje bent keletą kartų per savaitę, daug kalorijų turinčių patiekalų ribojimas, grožio procedūros – Natalija gali džiaugtis savo atvaizdu veidrodyje.

„Man ne šešiolika, norisi vis dar likti jaunai, be to, scenoje stoviu su aštuoniolikos metų šokėjomis ir jos atrodo idealiai, todėl norisi ir pačiai šiek tiek sustabdyti tą laiką. Botokso injekcijas į kaktą, kad mažiau raukyčiausi, darau nuo 33-ejų“, – laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos dainininkė N.  Bunkė.

Natalija visada atvirai dalinasi ne tik teigiama, bet ir neigiama patirtimi. Ji pasakoja ne kartą suklydusi pasirinkdama specialistą ar išbandydama įvairias grožio procedūras. Kartą jai dėl netinkamų injekcijų buvo net sutrikdyta veido mimika, todėl kurį laiką atrodė tarsi nuolat nustebusi.

„Aš tikrai taip susitvarkysiu savo mitybą, kad mano kūnas atrodys idealiai, man jau bus 40, visi sakys: „oho, jai 40-imt, o ji atrodo va taip!“ – tikino dainininkė.

Klysta galvojantys, kad plastinėmis operacijomis, ar grožio injekcijomis galima išspręsti visas bėdas, tad kodėl negyvenus savęs nevaržant ir netausojant. Tačiau Natalija įsitikinusi, kad bet kokia invazija turi būti ne tik labai gerai apsvarstyta, saikinga, o vienas svarbiausių dalykų – geras, kompetentingas specialistas.

Kokių grožio procedūrų atsukus laiką atgal Natalija nekartotų, ir kokiomis gudrybėmis vadovaujasi, kad visada atrodytų nepriekaištingai, šį pirmadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“, 20 val., per LNK.

GALERIJA

  • Dainininkė N. Bunkė prisipažino, kad ne visos grožio procedūros jai buvo sėkmingos
Laidos kūrėjų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Šiaip jau

Teisingų ir tinkamų procedūrų esmė yra neišeiti iš veido bruožų, palaikyti ir tik stimuliuoti odą. O šiuo atveju apvalios pončkutės veidas padarytas, išnaikinti nuosavi bruožai-va kur esminė klaida. Tikri specialistai to nedaro.

Anonimas

Bet kaip buvo baisi taip ir liko

Gamta

Prigimties ir proto jokiomis proceduromis nepakeisi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS