Dėl streikų atidėtoje „Emmy“ ceremonijoje triumfavo „Palikimas“ ir „Lokys“ | KaunoDiena.lt

DĖL STREIKŲ ATIDĖTOJE „EMMY“ CEREMONIJOJE TRIUMFAVO „PALIKIMAS“ IR „LOKYS“

  • 0

Dėl Holivudo aktorių ir scenaristų streikų keturis mėnesius atidėtoje televizijos apdovanojimų „Emmy“ įteikimo ceremonijoje pirmadienį dominavo paskutinio sezono „Palikimas“ (Succession) ir „Lokys“ (The Bear).

HBO serialas „Palikimas“ per nostalgišką vakarą gavo šešis apdovanojimus, įskaitant geriausios dramos apdovanojimą ir statulėles jo žvaigždėms Kieranui Culkinui (Kiranui Kalkinui), Sarah Snook (Sarai Snuk) ir Matthew Macfadyenui (Metjui Makfadjenui).

Kritikų pripažintas serialas, kuriame vaizduojamos labai turtingos šeimos dinastinės kovos, buvo sulaukęs 27 nominacijų.

„Lokys“, kuris žiūrovus nukelia į disfunkcinio Čikagos restorano užkulisius, susižėrė pagrindinius komedijos kategorijų apdovanojimus, o „Kivirčas“ (Beef) dominavo miniserialų kategorijose.

Paprastai televizijos „Oskarais“ vadinami apdovanojimai įteikiami rugsėjo mėnesį, tačiau šį kartą organizatoriai pasirinko vėlesnę datą, manydami, kad sausio viduryje streikas jau bus pasibaigęs ir pramogų pasaulio žvaigždės galės laisvai dalyvauti ceremonijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS