Didžiausias Daddy Was A Milkman koncertas: klausytojai sulauks staigmenų | KaunoDiena.lt

DIDŽIAUSIAS DADDY WAS A MILKMAN KONCERTAS: KLAUSYTOJAI SULAUKS STAIGMENŲ

  • 0

Iki Daddy Was A Milkman koncerto likus vos 4 dienoms išparduota daugiau nei du trečdaliai bilietų. Planuojantys, bet dar neapsisprendę vykti į šį šeštadienį (spalio 13 d.) didžiausioje šalyje „Žalgirio“ arenoje vyksiantį išskirtinį „Geriausio metų atlikėjo“ pasirodymą, turėtų suskubti ir įsigyti bilietus dabar, kol nevėlu. 

„Išpirkta daugiau nei du trečdaliai bilietų, todėl norintys šeštadienio vakarą leisti mūsų ir geriausių draugų apsuptyje privalo veikti dabar, nes jau spalio 10 dieną bilietai brangs“, – sako koncerte daugybę staigmenų gerbėjams žadantis trijų „M.A.M.A.“ muzikos apdovanojimų laureatas Ignas Pociūnas–Daddy Was A Milkman.

Paskutinius pigesnius bilietus į didžiausią Daddy Was A Milkman koncertą galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internetu: www.bilietai.lt.

Daddy Was A Milkman  „Breathe In“

 

 

Didžiausiam karjeroje koncertui „Žalgirio“ arenoje Kaune besiruošiantis atlikėjas intensyviai dirba jau keletą mėnesių. Vos per trejus metus Daddy Was A Milkman tapo vienu populiariausių Lietuvos atlikėjų – tai įrodo ir minioms gerbėjų puikiai žinomi hitai ir kritikų skirtos „M.A.M.A.“ apdovanojimų statulėlės.

„Siekiame, kad tai būtų ne tik didžiausias, bet ir visomis prasmėmis kokybiškiausias mūsų koncertas. Esu kiek ramesnis nei pernai, kuomet ruošėmės koncertams Trakų pilyje ar „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje, bet man tai bus nepamatuojamai didžiulis įvykis ir koncerto laukiu kaip mažas vaikas Kalėdų ryto“, – pasakojo I. Pociūnas.

Koncerte dainininkas atliks visas populiariausias savo dainas ir naujus kūrinius iš ką tik pasirodžiusio antrojo studijinio albumo „Intimate Us“. Specialiai koncertui „Žalgirio“ arenoje ruošiami specialūs techniniai, garso ir vaizdo sprendimai.

Daddy Was A Milkman neslepia mėgstantis vizualizacijas: „Man labai gražu, kai kūrinį lydi vaizdas, kuris padeda klausytojui „įkristi“ į skleidžiamą nuotaiką, pajusti kaip įmanoma daugiau”. Atlikėjas liks ištikimas sau ir šį šeštadienį. „Dar didesnį dėmesį skirsime apšvietimo sprendimams ir jų skoningam pritaikymui. Tikimės maloniai nustebinti. Norime vientisumo, estetikos, siekiame sklandaus koncerto su mažiau pauzių, todėl kolegos sakė, kad man tiek daug kalbėti nebeleis“, – juokiasi Daddy Was A Milkman.

Daddy Was A Milkman  „Mr. Nevermet“

 

 

Koncertą didžiausioje Lietuvos arenoje atlikėjas vadina drąsios svajonės išsipildymu, tačiau ne mažiau džiaugiasi ir kita svarbia savo karjeros naujiena – šią savaitę išleidžiamu antruoju, dvigubu albumu „Intimate Us“. Išskirtinis naujo albumo pristatymas įvyko praėjusios savaitės pabaigoje. Penktadienį (spalio 5 d.) Daddy Was A Milkman akis į akį bendravo su „Rūdnininkų“ knygyne gausiai susirinkusiais ištikimiausiais gerbėjais, kurie pirmieji galėjo įsigyti naująjį albumą. Kaip ir buvo galima tikėtis, atlikėjas visiems norintiems dalino autografus ir su visais fotografavosi.

„Naujas albumas yra įvairesnis savo stilistika, nuotaikomis ir dar atviresnis nei ankstesnis įrašas „Daydreaming“. Leidžiant pirmąjį albumą, kaip ir daugumai muzikantų, dar nebuvo tiek kantrybės – norėjosi jį kuo greičiau laikyti rankoje ir džiaugtis, kad jis apskritai išvydo dienos šviesą. Tuo tarpu naujasis albumas yra vientisesnis ir visapusiškai išbaigtas, juo nepaprastai džiaugiamės visi, kurie prisidėjome“, – pasakoja Daddy Was A Milkman. „Tačiau abu albumai yra panašūs tuo, kad viskas juose tikra, nėra nei vienos išgalvotos, netikros patirties ar istorijos. Kiekviena daina turi savo pasakojimą, priežastį ir aiškią temą – intymumą“.

Daddy Was A Milkman  „Let It Go“

 

 

Daddy Was A Milkman koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“, Vilniuje surengsiantis garsios britų grupės „Jungle“ pasirodymą, vokiečių pianisto Niklo Paschburgo koncertą Šv. Kotrynos bažnyčioje, Vokietijos techno žvaigždės Paulo Kalkbrennerio pasirodymą menų fabrike „Loftas“, taip pat kitais metais vyksiantį britų atlikėjo Tomo Odello koncertą, įspūdingus „Disney On Ice“ šou „Stebuklinga ledo pasaka“, operos legendos Placido Domingo ir Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro koncertą Kaune, Vilniuje įvyksiančius Islandijos muzikos atlikėjo Ólafuro Arnaldso ir grupės „Genesis“ gitaristo Steve'o Hacketto pasirodymus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS