Dizaineris J. Statkevičius pralaimėjo teisme laidų kūrėjui A. Ramanauskui | KaunoDiena.lt

DIZAINERIS J. STATKEVIČIUS PRALAIMĖJO TEISME LAIDŲ KŪRĖJUI A. RAMANAUSKUI

  • 50

Vienas garsiausių šalies dizainerių Juozas Statkevičius trečiadienį sulaukė jam nepalankaus sprendimo iš teismo.

Į teismą kreipėsi pramogų verslo veikėjas Algis Ramanauskas-Greitai, kuris prašė panaikinti dizaineriui palankų sprendimą pašalinti J. Statkevičių parodijuojančius ir pašiepiančius vaizdo įrašus. Apie tai pranešė alfa.lt.

Teisėjai  panaikino dizaineriui palankų sprendimą, kuriuo buvo subtiliai nurodyta pašalinti J. Statkevičių parodijuojančius ir pašiepiančius vaizdo įrašus. „Skundžiamas sprendimas buvo priimtas pažeidžiant esminius procedūrinius reikalavimus, nes skundo nagrinėjimas nebuvo sustabdytas, iki bus išnagrinėta Vilniaus miesto apylinkės teisme nagrinėjama civilinė byla pagal J. Statkevičiaus ieškinį atsakovui A. Ramanauskui, todėl yra naikintinas“, – konstatuojama teismo sprendime, praneša alfa.lt.

Taip pat priduriama, kad šį teismo sprendimą dar galima apskųsti Lietuvos vyriausiajam administraciniam teismui.

Primename, kad prieš metus, vasario 3 d., Vilniaus miesto apylinkės teisme buvo pradėta byla tarp žinomo Lietuvos dizainerio J. Statkevičiaus ir laidų vedėjo bei internetinio turinio kūrėjo A. Ramanausko. A. Ramanauskui buvo  pareikštas ieškinys dėl į „Facebook“ bei į „YouTube“ platformas keliamo turinio, kuris neva žemina garsų dizainerį. J. Statkevičius siekė prisiteisti 12 tūkst. eurų už neturtinę žalą bei prašė pašalinti įkeltą vaizdo medžiagą.

Rašyti komentarą
Komentarai (50)

pagarba

Ramanauskui

dar1

chamas /socvertybiu/ puoseletaujas is valinskio hebros =0

kawianska pusdurniena

neskiria bylos laimėjimo iš esmės ir panaikinto sprendimo dėl procedūrinių pažeidimų. Šiuo atveju plikagalvis kaip buvo nepraustaburnis kaimo japas taip ir liko. Nerašau chamas, nes tai nieko bendro su mužiku neturintis Nojaus sūnus. Kurį idiotai pavertė bendriniu mužiko, kaimo japo pavadinimu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS