Donata pristato naują muzikinį klipą | KaunoDiena.lt

DONATA PRISTATO NAUJĄ MUZIKINĮ KLIPĄ

  • 6

Vis daugiau Lietuvos gyventojų pakuojasi lagaminus ir skuba palikti gimtąjį kraštą, bet štai atlikėja ir muzikos studijos Dloud įkūrėja Donata Virbilaitė pasielgė priešingai - po net 8-eris metus trukusių kelionių sugrįžo namo - į Lietuvos sostinę Vilnių.

Kaip teigia Donata, jos gyvenimas aukštyn kojomis večiasi kone kiekvieną dieną ir kelionė į gimtinę suplanuota nebuvo. Didžiausią įtaką merginai turėjo praeita atranka į šiuo metu labai daug dėmesio sulaukusį  projektą „Dydžio revoliucija”. Kadaise, būtent dėl apkūnių kūno formų Donatos darbas televizijoje buvo suvaržytas, tad tokio tipo projektas sužavėjo atlikėją, o patekusi tarp dešimties geriausių ilgai ji negalvojo - susikrovė lagaminus ir parskrido namo.

„Bijau planuoti, kartais net galvoti, ką turėčiau daryti rytoj, nes gyvenimas labai dažnai nusprendžia už mane”, - šypsosi Donata. Nei emigracija į Turkija ar Anglijos sostinę Londoną, nei tuo labiau grįžimas namo, nebuvo dainininkės planuoti žingsniai, bet mergina tiki, kad viskas vyksta taip, kaip turi vykti. „Esu nepataisoma optimistė, bet kai niekas nemato ir aš verkiu kamputyje. O tada atsistoju ir vėl einu į priekį. Tai esu aš. Tas išprotėjęs mano gyvenimas leidžia kurti ir jausti. Retas kuris mane pažįsta iš tiesų, bet šį kartą aš noriu atsiverti”.

Donata sako, kad kūrinys „Kur mano namai” buvo parašytas klajojant tarp pasaulio šalių ir kiekvienas jame pasakytas žodis yra tyras ir nesumeluotas. „Aš iš tiesų nežinau, kur yra mano namai, bet žinau kad man visada gera sugrįžti čia, į Lietuvą”, - šypsosi atlikėja ir pristato savo pirmąjį, Šimtaspalvis Photography komandos pagalba sukurtą ir Lietuvos laukuose nufilmuotą muzikinį klipą.

GALERIJA

  • Donata pristato naują muzikinį klipą
  • Donata pristato naują muzikinį klipą
  • Donata pristato naują muzikinį klipą
Šimtaspalvis Photography nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Mano

Puiki daina grazus klipas šanuolė linkiu sėkmės sėkmės sėkmės plačių scenų

Vilė

Labai puiki daina.Grażus balsas.Šaunuolė Donata.

Zelemunčikas

Išorė juoda,vidus raudonas,kai įkiši šilta.Atspeeeėkit,jas tai y?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS