E. Dragūnas skelbia apie koncertą Dariaus ir Girėno stadione: pradedama prekyba bilietais | KaunoDiena.lt

E. DRAGŪNAS SKELBIA APIE KONCERTĄ DARIAUS IR GIRĖNO STADIONE: PRADEDAMA PREKYBA BILIETAIS

Kurį laiką gerbėjams užuominas apie būsimas  naujienas laidęs Egidijus Dragūnas netrukus ir vėl ketina pateisinti įspūdingiausius koncertus Lietuvoje rengiančio atlikėjo vardą. Šiandien jis patvirtino – didžiausias visų laikų „SEL“ koncertas įvyks naujajame Kauno Dariaus ir Girėno stadione paskutinį šį vasaros šeštadienį – rugpjūčio 26 dieną.

„Šiandien pagaliau galiu pasidžiaugti, kad tai oficialu – startuojame su bilietų prekyba ir reklamine kampanija. Tai bus koncertas, apie kurį kalbės visa Lietuva, jūs puikiai žinote, kad tai padaryti aš moku. Žinau, kad žmonės labai to laukė. Drąsiai galiu šį projektą vadinti įspūdingiausiu, nes to, ką planuojame, dar niekas nedarė“, – sakė E. Dragūnas.

Gegužės 5 dieną pradedama oficiali prekyba bilietais į šį šou, o kainos, anot grupės lyderio, bus itin draugiškos.

Organizatorių nuotr. 

„Tai bus vienas masiškiausių koncertų, nes planuose – 40 tūkstančių gerbėjų. Bilietų kainas paleidžiame taip pat draugiškas, norime, kad į renginį susirinktų ištisos šeimos, draugų būriai. Vėliau, žinoma, bilietų kainos didės, todėl raginu visus nedelsti ir paskubėti“, – sakė Selas.

Daugiau apie savo užmojus, o taip pat ir apie scenoje pasirodysiančius garsius svečius, jis ketina paskelbti jau visai netrukus.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

>>>>visgi

šūdžius,prisišnejėjęs apie karą Ukrainoje,ir yra 5 kolona .Man ,kaip kauniečiui,pikta,kad tas niekalas durnins jaunimą Kaune. Bet,kokia miesto valdžia,tokie ir giedoriai..

visgi

Kokie baisūs komentatoriai-kol nežinojo galimai,kadkoncertuos ir ukrainiečiai,ir lėšos bus skiriamos Ukrainai,gyrė Selą,džiaugėsi,rašė šimtai,kad rengų koncertą,kai sužinojo...pasidarė Selas negeras.Kokie jūs baisūs 5 kolona.O Selas šaunuolis.Sėkmės jam.

Ei komon

Tegu Vulniuj koncertuoja jis o dar geriau kacapyne, Kaunui nereikia nei jo nei to jo koncertu kurie buna be ryšio. Didybės manija gal apsiriko kad stadiono užsinorėjo, kampu!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS