E. Longoria į vestuvių puotą pakvietė P. Cruz, R. Martiną ir V. Beckham | KaunoDiena.lt

E. LONGORIA Į VESTUVIŲ PUOTĄ PAKVIETĖ P. CRUZ, R. MARTINĄ IR V. BECKHAM

  • 0

Ricky Martinas (Rikis Martinas), Penelope Cruz (Penelopė Krus), Katy Perry (Keti Peri) ir Victoria Beckham (Viktorija Bekem) pakviesti į Evos Longorios (Evos Longorijos) vestuvių puotą šį savaitgalį.

„Nusivylusių namų šeimininkių“ (Desperate Housewives) žvaigždė už sužadėtinio Jose Bastono (Chosė Bastono) turi ištekėti Meksikos pajūrio kurorte Akapulke ir šventėje bus daugybė garsių veidų, praneša People.com.

Šaltinis tvirtino, kad pasveikinti aktorės taip pat atvyks aktorius ir televizijos laidų vedėjas Mario Lopezas (Marijus Lopesas), aktoriai Amaury Nolasco (Amauris Nolaskas) ir Jaime Camilas (Chaimė Kamilas), Victorios vyras Davidas.

Kalbama, kad Victoria sukūrė vestuvinę suknelę geriausiai savo draugei, nors prieš keturis mėnesius aktorė tvirtino, kad buvusi „Spice Girls“ dainininkė tik davė jai mados patarimų. „Victoria padeda man išsirinkti tobulą suknelę, – žurnalui „Closer“ sakė būsimoji nuotaka. – Ji visada tiksliai žino, kas ant manęs gerai atrodo, ir yra viena iš vos kelių žmonių pasaulyje, kurie pasakytų man tiesą ir tai, ar kažkas atrodo bjauriai.“

41-erių Eva ir 47-erių Jose susižadėjo gruodžio mėnesį: Meksikos televizijos magnatas žvaigždei pasipiršo atostogų Dubajuje metu įteikdamas žiedą su rubinu. Pora pradėjo susitikinėti 2013 metų pabaigoje.

Aktorė yra ne kartą emocingai kalbėjusi apie savo princą Žavųjį, o sykį People.com sakė: „Jis gražiausias vyras, kokį tik esu mačiusi. Jis buvo toks charizmatiškas, žavus, mielas ir linksmas. Pagalvojau: „Kas šis žmogus?“.

O vasario mėnesį Eva pripažino, kad jiedu jau jaučiasi susituokę. „Jau kuris laikas vadiname vienas kitą vyru ir žmona, – sakė ji „Us Weekly“. – Žodis „sužadėtiniai“ atrodo, tarsi būčiau žemesnio rango! Mes jaučiamės susituokę.“

Eva anksčiau buvo ištekėjusi už aktoriaus Tylerio Christopherio (Tailerio Kristoferio) ir krepšinio žvaigždės Tony Parkerio (Tonio Parkerio).

Prieš savaitę Eva sužinojo, kad nutraukiamas jos komiškas serialas JAV televizijoje „Telenovela“.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS