„Euroviziją“ laimėję „Maneskin“ pasisakė apie skandalą dėl narkotikų: grupės nariai neslėpė emocijų | KaunoDiena.lt

„EUROVIZIJĄ“ LAIMĖJĘ „MANESKIN“ PASISAKĖ APIE SKANDALĄ DĖL NARKOTIKŲ: GRUPĖS NARIAI NESLĖPĖ EMOCIJŲ

  • 2

„Eurovizijos“ dainų konkurse triumfavusi ir į skandalą dėl narkotikų vartojimo įsivėlusi grupė „Maneskin“ plačiau prakalbo apie šį nemalonų įvykį.

Kaip jau buvo skelbta, šių metų „Eurovizijos“ dainų konkursą laimėjusios italų roko grupės „Maneskin“ vokalistas Damiano Davidas narkotikų nevartojo. Tai paskelbė renginio organizatoriai, remdamiesi atlikėjui atlikto testo rezultatais.

Šaršalas kilo, kai per Roterdame vykusį „Eurovizijos“ finalą buvo nufilmuota, kaip D. Davidas, sėdėdamas prie stalelio, prie jo pasilenkia. Šis epizodas išprovokavo spėliones, kad dainininkas galbūt uostė kokainą.

„Scanpix“ nuotr.

Po renginio vykusioje nugalėtojų konferencijoje D. Davidas sulaukė tiesmuko švedų žurnalistų klausimo, ar iš tiesų pastarasis vartojo narkotikus.

„Tomas sudaužė stiklinę“, – kodėl tą akimirką palinko prie stalo, paaiškino grupės narys. „Aš nevartoju narkotikų“, – net kelis kartus patikino jis.

„Esame tikrai šokiruoti, kad kai kurie žmonės kalba, jog Damiano vartojo narkotikus. Esame tikrai PRIEŠ narkotikus ir niekada nevartojome kokaino. Esame pasiruošę būti testuojami, kadangi neturime ko slėpti“, – „Instagram“ paskyroje po konkurso rašė grupės nariai.

Iškart po kilusio šurmulio, gerbėjai pradėjo dalintis nuotraukomis, kuriose išties matyti ant grindų gulinčios stiklo šukės.

Pasak Europos transliuotojų sąjungos (EBU), „Žaliajame kambaryje nebuvo vartojama jokių narkotikų, ir mes šį reikalą laikome baigtu“. Organizatoriai pridūrė, kad pasklidus kaltinimams dėl narkotikų vartojimo renginio užkulisiuose buvo patikrinti faktai, įskaitant visą turimą filmuotą medžiagą.

„Esame sunerimę, kad netikslios spėlionės, vedusios į melagienas, aptemdė renginio dvasią ir rezultatus, taip pat nesąžiningai paveikė šią grupę“, – sakė EBU. 

Duodami interviu laidai „BBC Breakfast“ muzikantai neslėpė nusivylimo, kad šalia D. Davido  vardo nepelnytai atsidūrė žodis „narkotikai“.

„Tai buvo momentas, kai mums skyrė 12 taškų. Tuo tarpu Tomas sudaužė stiklinę, ir aš džiūgaudamas tai pamačiau, tad mano reakcija buvo „O Dieve, kas nutiko? – sakė D. Davidas. – Bet taip, jaučiuosi tikrai įžeistas. Manau, kad tokie dalykai sukelia pasipiktinimą. Žinote, mes esame jauni žmonės, turintys didžiulę aistrą muzikai, ir tai iš tikrųjų nustelbia mūsų laimėjimą.“

Paklausus, kaip jautėsi kiti grupės nariai, Victoria De Angelis taip pat neslėpė liūdesio. „Mes stengiamės skleisti savo muziką ir pozityvią žinutę, mes niekada nevartojome narkotikų, – tikino muzikantė. – Mes tikrai nenorime skleisti kitokios žinutės.“

Ji tikino, kad grupės nariai stengėsi sutelkti dėmesį į pergalę ir tai, kad žmonės juos palaikė. „Tai yra svarbiausia ir nemanau, kad žmonės apie mus turėtų kalbėti tokias kvailystes“, – sakė moteris.

Šių metų „Eurovizijos“ favoritais laikyti „Maneskin“ atkakliai kovojo su Prancūzijos ir Šveicarijos atstovais. Šeštadienį italai, atlikę savo dainą „Zitti e Buoni“, iškovojo pergalę. Jie užsitikrino 524 taškus.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

sako

menas priklauso liaudziai bet sis ti setonui o ji propoguoja siongaidziai bei satanistai;;;;;;

Anonimas

raskeviciu reikejo leisti i eurovizija su miniaku... kablais.....1 vieta garantuota DDDDDDDDDDDDDDDDD

SUSIJUSIOS NAUJIENOS