„Eurovizijoje“ Lietuvos balsus skelbs Monika Liu: tai buvo mano svajonė | KaunoDiena.lt

„EUROVIZIJOJE“ LIETUVOS BALSUS SKELBS MONIKA LIU: TAI BUVO MANO SVAJONĖ

Praėjusiais metais Lietuvai Turine atstovavusi Monika Liu ir šiemet sveikinsis su „Eurovizijos“ žiūrovais. Tiesa, šiemet ji ne dainuos, o skelbs Lietuvos balus.

Praėjusiais metais keturioliktąją vietą „Eurovizijos“ finale užėmusi Monika Liu šiemet iš Vilniaus sveikinsis su milijonais televizijos žiūrovų, stebinčių tiesioginę „Eurovizijos“ transliaciją iš Liverpulio. Ji teigė, kad skelbti savo šalies balus „Eurovizijoje“ buvo jos svajonė nuo vaikystės, todėl labai džiaugiasi, jog šiais metais turi galimybę ją išpildyti. Žiūrovai šeštadienio vakarą ją išvys su nepamiršta eurovizine suknele – atlikėja nusprendė į konkursą kitame amplua grįžti tokia pati ryški kaip ir pernai.

Jau tapo gražia tradicija, kad eurovizinius Lietuvos balus skelbia atlikėjas, šaliai atstovavęs ankstesniais metais. Kai Turine ant „Eurovizijos“ scenos pasirodė Monika Liu, Lietuvos dalyviams skirtus balus skelbė Vaidotas Valiukevičius iš grupės „The Roop“, konkurse pasirodžiusios 2021-aisiais.

D. Umbraso / LRT nuotr. 

Nuo šių metų pakeista EBU organizuojamo konkurso sistema – atsisakyta komisijos balsų pusfinaliuose, todėl į finalą pateksiančius dalyvius lems tik žiūrovų balsavimas. Už patikusius atlikėjus balsuoti galės ir tos šalys, kurios nedalyvauja konkurse – tai padaryti bus galima internetu.

Finalo balsavimo taisyklės nepasikeitė – laimėtojai kaip ir anksčiau bus renkami pagal komisijos ir žiūrovų balsus.

Ar finale bus ir mūsų šių metų atstovė Monika Linkytė, paaiškės jau ketvirtadienio vakarą, pasibaigus antrajam konkurso pusfinaliui.

D. Umbraso / LRT nuotr. 

„Eurovizijos“ pusfinalius per LRT TELEVIZIJĄ, LRT RADIJĄ ir LRT.lt stebėti ir klausytis bus galima gegužės 9 ir 11 dienomis, 22 val., o gegužės 13-ąją, 22 val., laukia konkurso finalo transliacija.

GALERIJA

  • „Eurovizijoje“ Lietuvos balsus skelbs Monika Liu: tai buvo mano svajonė
  • „Eurovizijoje“ Lietuvos balsus skelbs Monika Liu: tai buvo mano svajonė
D. Umbraso / LRT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

X

Jinai gali gėdos pridaryti, jug dar nebaigė žargstytis kaip Lietuvos balse. Be to gėdingai skelbiasi ieškodama jaunikio.

puiku

Šaunuolė,graži,protnga,išmintnga,seksuali, inteligentiška,elegantiška,išsilavinusi,mokslai užsienyje,muzikali,balsas...superinė moteris.Sėkmės jai visur

na, ir

Kažkokie nervingų žmogų komentarai. Kas jums negerai? Gal patys norit skelbti rezultatus? :)) Pasvajokit. O Monikai sėkmės!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS