Filmą „Absoliutus blogis“ prikels naujai erai | KaunoDiena.lt

FILMĄ „ABSOLIUTUS BLOGIS“ PRIKELS NAUJAI ERAI

  • 0

Šešias dalis turėjusi „Absoliutaus blogio“ (angl. „Resident Evil“) frančizė savo erą užbaigė praėjusiais metais. Bent jau tuo buvo įsitikinęs beveik visas pasaulis ir aršiausi serijos gerbėjai, kurie šiomis dienomis išgirdo stulbinančią žinią - buvo nuspręsta prikelti seriją naujam gyvenimui.

Skelbiama, jog jau dabar yra nuspręsta perkurti originalią frančizę naujam šešių filmų etapui. Teises į „Absoliutų blogį“ turinti „Constantin Film“ itin džiaugiasi buvusia pelninga filmų serija, todėl jau ilgą laiką svarstė, ką toliau daryti su pačiu filmu. Portalas „Variety“ atskleidė kai kuriuose studijos planus.

Pranešama, jog vienas „Constantin Film“ kompanijos vadovų, Martinas Moszkowiczas, Kanų Kino Festivalio metu patvirtino, kad šie perkurs visą šešių filmų seriją. Šiuo metu scenarijus yra pradinėje kūrimo stadijoje.

Ir jeigu skeptikams žinia iš šešių filmų sukurti naujus šešis skambės keistokai, pažvelgus į finansinę prizmę toks sprendimas pasirodys visiškai logiškas –originali frančizė studijai uždirbo 1,2 milijardo JAV dolerių bei yra daugiausiai uždirbusi kompiuterinių žaidimų adaptacija kine.

Šiuo metu „Constantin Film“ neatskleidžia jokios papildomos informacijos apie perdirbinius. Nėra aišku, ar į seriją sugrįš tiek buvę režisieriai, tiek aktoriai, kas leidžia spręsti, jog Paulas W. S. Andersonas turbūt prie serijos neprisidės nei scenaristo, nei režisieriaus pareigose.

www.buvaukine.lt

GALERIJA

  • Filmą „Absoliutus blogis“ prikels naujai erai
Kadras iš filmo „Absoliutaus blogis“
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS