Filme „Raganos“ A. Hathaway po kostiumais slėpė nėštumą | KaunoDiena.lt

FILME „RAGANOS“ A. HATHAWAY PO KOSTIUMAIS SLĖPĖ NĖŠTUMĄ

  • 0

37-erių „Oskaro“ laimėtoja Anne Hathaway per šį Heloviną kino teatruose pasirodysiantį filmą „Raganos“ prisimins visą gyvenimą. Tik dabar aktorė išsidavė, kad jai bei kostiumų dailininkams teko didžiulis iššūkis – ne tik pagal scenarijų gerokai pakeisti išvaizdą naudojant grimo triukus, bet ir paslėpti ryškėjantį nėščiosios pilvuką. Paaiškėjo, jog filmavimų metu Holivudo žvaigždė po širdimi nešiojosi kūdikį – dabar jau beveik vienerių sulaukusį sūnų Jacką.

A. Hathaway papasakojo ir apie pirmąjį susitikimą su dizainere Joanna Johnston. Kino industrijos legenda vadinama profesionalė tuomet dar nežinojo, jog aktorė laukiasi.

„Ji man pasakė, kad personažui labai tiktų kostiumai, išryškinantys liemenį. O aš buvau ką tik sužinojusi, kad laukiuosi. Pradėjau išsisukinėti, o ji toliau bandė įtikinėti, kad taip bus geriausia. Galiausiai pasakiau, kad labai gerai save pažįstu ir išsisukinėju ne šiaip sau. Patikėk, mano figūra keičiasi, tad geriau liemenį darykime laisvą“, – šypsosi prisimindama A. Hathaway.

Vėliau aktorė su filmo kūrėjais nusprendė, kad protingiausia bus nuo jos figūros dėmesį nukreipti įspūdingu grimu. Ir, kaip sako ekranų žvaigždė, grimo meistrai tikrai pasidarbavo iš peties.

„Grimo meistrai tikrai pasidarbavo puikiai, manau, mano vaikai manęs ekrane net neatpažintų. Bet planuoju nerodyti filmo, kol jiems nesukaks 30, geriau jau jie manęs tokios raganos nemato“, – sako aktorė.

Na, o filmo visai šeimai „Raganos“ kūrėjai su lietuviškų šaknų turinčiu režisieriumi Robertu Zemeckiu priešaky tikina, jog šį Heloviną visas pasaulis sužinos: raganos tikrai egzistuoja ir jos nekenčia vaikų! Naujausias jų planas – visus vaikus paversti pelėmis...

Anne Hathaway

Juostoje vienas pirmųjų su raganomis susiduria septynmetis berniukas. Kartu su dar dviem bičiuliais paversti pelėmis, vaikai turi įrodyti senelei, kad iš tiesų jie yra ne peliukai, o užburti vaikai. Padedant geraširdei senelei, jiems lemta sužlugdyti piktavalių raganų kėslus, vėl atvirsti žmonėmis ir išgelbėti visus pasaulio vaikus.

Smagi ir juokinga istorija su daugybe nuotykių visai šeimai „Raganos“ – tai naujausia ekranizacija knygos, kurios autorius yra britų rašytojas Roaldas Dahlas, parašęs puikiais filmais jau anksčiau virtusius kūrinius „Čarlis ir šokolado fabrikas“, „Didysis Gerulis milžinas“ ir „Matilda“.

Filmas mūsų šalies kino teatruose pasirodys jau šį penktadienį, spalio 30 dieną, per Heloviną.

Filmo anonsas: 

 

GALERIJA

  • Filme „Raganos“ A. Hathaway po kostiumais slėpė nėštumą
  • Filme „Raganos“ A. Hathaway po kostiumais slėpė nėštumą
  • Filme „Raganos“ A. Hathaway po kostiumais slėpė nėštumą
  • Filme „Raganos“ A. Hathaway po kostiumais slėpė nėštumą
Kadras iš filmo
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS