Filmo apie lėlę Barbę pagrindinis vaidmuo – A. Hathaway? | KaunoDiena.lt

FILMO APIE LĖLĘ BARBĘ PAGRINDINIS VAIDMUO – A. HATHAWAY?

  • 0

Populiariausia pasaulio lėlė Barbė kitąmet bus įamžinta ir kino filme. Kompanija „Sony“ planuoja premjerą birželio pabaigoje ir buvo paskelbusi, kad lėlę įkūnys aktorė Amy Schumer, tačiau ši galiausiai vaidmens atsisakė dėl perpildyto darbo grafiko.

Dabar „The Ankler“ pranešė, kad tapti Barbe aktyviai siūloma Holivudo aktorei, „Ir velnias dėvi Pradą“ žvaigždei Anne Hathaway.

Skeptikai ironizuoja, apie ką gi galėtų būti filmas, kurio centre – „perkarusi“ blondinė, gyvenanti rožiniame pasaulyje ir nutolusi nuo realiojo. Jo kūrėjai rimtai dėsto viziją: taip, lėlė gyvens tobuloje Barbių šalyje „Barbieland‘e“, bet bus iš jos išvyta dėl to, kad yra nepakankamai tobula; tada ir pažins tą tikrąjį gyvenimą, jo problemas, nuotykius.

Tai bus komedija visai šeimai, kurioje numatoma nagrinėti ne tik grožio standartus, o tokias svarbias šiandienos mergaitėms ir moterims temas kaip feminizmas, moteriškumo samprata ir pasitikėjimo savimi svarba. Gal ir verta patikėti – juk ir pagrindinio vaidmens aktore kviečiamos būti tos, kurios nei šviesiaplaukės, nei tokios, dėl kurių nesveikai atrodančių kūno formų kiltų diskusijų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS