„Finalo ketverto“ teisėjas V. Bareikis: turiu ką duoti jauniems atlikėjams | KaunoDiena.lt

„FINALO KETVERTO“ TEISĖJAS V. BAREIKIS: TURIU KĄ DUOTI JAUNIEMS ATLIKĖJAMS

  • 0

Kovo 3-ąją startuosiančio projekto „Finalo ketvertas“ teisėjai iki šiol buvo laikomi didžiulėje paslaptyje.

Šiandien paaiškėjo, kad pirmąją kėdę prie žiūri stalo užims vienas populiariausių Lietuvos dainininkų, savo hitais milijonus peržiūrų „Youtube“ kanale surinkęs dainininkas, aktorius, režisierius, „žmogus orkestras“ Vidas Bareikis.

„Žinoma, kad būti didžiulio projekto teisėju – iššūkis. Iš kitos pusės, esu tikras, kad turiu ką pasakyti ir duoti jauniems atlikėjams. Nesvarbu, ar jiems pavyks iškovoti vieną iš keturių muzikinių sostų, tikiuosi, kad kiekvienam pavyks padėti jų tolimesniame muzikiniame kelyje“, – teigė žinomas vyras.

„Projektas „Finalo ketvertas“ – kitoks nei iki šiol buvę muzikiniai talentų šou. Čia mes pradėsime nuo tikrų tikriausio finalo – keturių pergalės vertų vokalistų, užėmusių muzikinius sostus. Pagrindinė sezono intriga – kam ir ar iš vis kam nors pavyks juos išversti iš kėdžių“, – atskleidė šou teisėjas.

„Nemanau, kad tikrai žvaigždei užtenka tik gero balso. Puikiai dainuojančių, tačiau visiškai neįdomių atlikėjų galima rasti labai greitai. Mes ieškosim tikros megažvaigždės, kuri kiekvieną sekundę scenoje užvaldys visų dėmesį. Faktas, kad nenusidainuoti – be galo svarbu, bet be charizmos ir juodo darbo čia nepasiseks nė vienam“, – sakė dainininkas.

„Kiti komisijos nariai kol kas – didelė paslaptis. Man jau teko su jais susipažinti, galiu atskleisti tik tiek, kad tai – aukščiausios klasės profesionalai, ne vienerius metus esantys karjeros olimpe. Mes – itin skirtingi, todėl labai smalsu, kokia chemija užsimegs. Vieną galiu garantuoti – bus nerealiai įdomu ir kiekviena laida bus verta tikro finalo vardo“, – intrigavo V. Bareikis.

„Finalo ketvertas“ – didžiulio pasisekimo pasaulyje sulaukęs muzikinis talentų šou. Tai projektas, šiuo metu esantis didžiausių įrašų kompanijų dėmesio centre. Tiesioginės transliacijos LNK televizijos eteryje prasidės kovo 3 dieną.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS