Freya Alley pristato naujos dainos vaizdo klipą: mes kiekvieną rytą kuriame save iš naujo | KaunoDiena.lt

FREYA ALLEY PRISTATO NAUJOS DAINOS VAIZDO KLIPĄ: MES KIEKVIENĄ RYTĄ KURIAME SAVE IŠ NAUJO

  • 1

Dainininkė Freya Alley, kurios kūryboje subtiliai susipina popmuzikos ir elektronikos stiliai, Jungtinėje Karalystėje ir Lietuvoje pristato muzikinės premjeros „Big Wild World“ vaizdo klipą. Daina yra įkvėpta sunkaus kelio į savęs pažinimą, o gilūs asmeniniai suvokimai ir širdies atvėrimas nugulė į ramybe ir grynumu pulsuojantį naujausią atlikėjos kūrinį. 

Praeitą savaitę šalyje nuskambėjusi atlikėjos Freya Alley „Big Wild World“ singlo premjera Jungtinėje Karalystėje jau sulaukė daug teigiamų įvertinimų. 

„Ji neria gilyn į mitinį popmuzikos pasaulį, leisdamasi per epinę vokalo kelionę, nuo kurios plaukai šiurpsta ant nugaros“, –  apie dainą kalba „The Musical Hype“ internetinė platforma. 

Kitas internetinis muzikos puslapis „Breaking And Entering“ antrina ir pabrėžia išskirtinį atlikėjos balsą: „Freya turi unikalų tembrą, kuris nėra būdingas šių dienų atlikėjoms“.

Įkvėpė meilės sau susigrąžinimas

Londone gyvenanti lietuvių kilmės menininkė Freya Alley pasakoja, kad šią dainą įkvėpė meilės sau susigrąžinimas, jos vidinė jėga ir suvokimas, kas esu ir kuo noriu būti. Atlikėja teigia, kad tik mylėdami save, o ne klausant kitų žmonių patarimų ir iliuzijų, galime gyventi mums skirtą gyvenimą. Tik mes žinome, kas mes esame ir kaip turime gyventi. Tad kūrybinis procesas vyko netikėtai, bet organiškai, su didele jėga ir meile.

„Anksčiau aš klaidžiojau kūryboje, mechaniškai dariau, kuo daugiau, tarsi vis kažko negana, tarsi aš būčiau nepakankama tokia, kokia esu. Pradėjau stebėti save, aplinką, kaip mano sprendimai kuria realybę, kurioje gyvenu, kaip mano pačios mintys mane žlugdo. Vieną rytą tiesiog atsistojau prieš veidrodį ir įdėmiai žiūrėjau sau į akis, kol išorinis pasaulis išnyko. Tuomet savo viduje išgirdau labai gražią melodiją ir pirmo posmelio žodžius. Pirmą kartą taip jaudinausi, nes žinojau, kad įvyko kažkas magiško ir pati daina tarsi susikūrė per mane“, – atvirai sako „Big Wild World“ dainos autorė ir atlikėja.

Man pačiai ši daina yra gražiausia, ką esu parašiusi. Manau, kad tai tarsi mano vizitinė kortelė klausytojams.

Ragina atsigręžti į save – kiekvienas turime savo kelią

Pasak Freya Alley, naujasis singlas, taip pat išleistas ir Jungtinėje Karalystėje – jau spėjęs pasiekti radijo stotis ir skambėti perklausymo platformose, geriausiai atskleidžia ją kaip dainų kūrėją, perteikia muziką, stilių ir pasaulėžiūrą.

„Man pačiai ši daina yra gražiausia, ką esu parašiusi. Manau, kad tai tarsi mano vizitinė kortelė klausytojams. Noriu, kad klausytojai intuityviai pajaustų, kokia žinutė yra užšifruota dainoje. Tikiuosi, tai taps tarsi užuovėja ir prieglobstis, kuris padės atidžiau pažvelgti į save ir nurimti“, –  pasakoja Freya Alley. 

Paklausta apie ateities planus, ji neslepia, kad kūrybinis procesas ją nukelia į kitas dimensijas. Atlikėja savo klausytojams intensyviai ruošia naujas dainas, kurios nuguls į šviežutėlį, naujausią jos albumą. Gyvenimas nuolat keičiasi, tad atlikėja ragina atsigręžti į save ir mąstyti kūrybiškai. 

„Noriu, kad nepamirštume – kiekvienas gimėme su priežastimi, ir nesvarbu, koks didelis ir chaotiškas pasaulis, mes kiekvienas turime savo kelią ir vietą. Tereikia prisiimti atsakomybę už kiekvieną savo veiksmą, klaidą, aplinkybes. Mes kas rytą kuriame save iš naujo. Kiekvienas veiksmas, maža idėja ar tylus balsas gali nuaidėti toli ir pakeisti pasaulį“, –  sako Freya Alley.

GALERIJA

  • Freya Alley pristato naujos dainos vaizdo klipą: mes kiekvieną rytą kuriame save iš naujo
  • Freya Alley pristato naujos dainos vaizdo klipą: mes kiekvieną rytą kuriame save iš naujo
Stop kadrai
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jonas

Super gražus balsas,graži daina.Sekmes

SUSIJUSIOS NAUJIENOS