G. ir R. Alijevų šeima suka skirtingais keliais? | KaunoDiena.lt

G. IR R. ALIJEVŲ ŠEIMA SUKA SKIRTINGAIS KELIAIS?

  • 15

Jau kurį laiką sklinda kalbos, kad dainininkės ir drabužių kūrėjos Godos bei jos vyro, buvusio krepšininko Rolando Alijevų šeima braška.

Portalą pasiekė žinia, kad žinoma pora jau bemaž dvi savaites nebegyvena kartu. Buvęs krepšininkas, o dabar verslininkas R. Alijevas, anot šaltinių, išsikraustė iš šeimos namų.

Pirmadienį portalui susisiekus su G. Alijeva, moteris apie galimus pokyčius savo šeimoje kalbėti nepanoro. "Gandai yra gandai. Kol nėra paties fakto, nemanau, kad yra apie ką kalbėti", – nusijuokė du vaikus, kurių susilaukė su R. Alijevu, auginanti žinoma moteris. Visgi G. Alijeva pokalbio metu nesutiko ir paneigti kalbų apie skyrybas.

Primename, kad pora susituokė 2009 metų liepos 25 dieną, Birštone. Tuomet 23-erių dainininkė ir 24-erių krepšininkas aukso žiedus sumainė Nemuno dešiniajame krante pastatytoje Birštono Šv.Antano Paduviečio bažnyčioje.

„Ji nori, kad aš ją pagirčiau, palepinčiau. Ji pastato save į tokią princesės padėtį, o aš jai uždedu tą karūną. Jei moteris laiminga šeimoje, tai visi laimingi. Aš jai daug kartų kartojau, kad mūsų šeima turi prasidėti nuo moters. Jei moteris bus nelaiminga ir į pusryčius ateis be šypsenos, susiraukusi, ta diena visiems bus bloga“, – prieš metus laidoje "Raudonas kilimas" apie santykius atviravo R. Alijevas.

Du vaikus auginantys sutuoktiniai tuomet pasakojo, kad juos sieja begalinė meilė ir pagarba. „Aš esu pakankamai karšto būdo. Tą sekundę galiu labai daug pasakyti, labai negražiai pasakyti, galiu išsiburbuliuoti. Aišku, lėkštės nedūžta, nes man jų labai gaila, aš jas pati rinkausi, man jos labai gražios. Bet būna taip, kad aš sau leidžiu nevaldyti savęs, o jis nugesina mane,“ – apie santykius prieš metus kalbėjo Kaune gyvenanti moteris.

GALERIJA

  • Goda Alijeva ir Rolandas Alijevas
  • G. ir R. Alijevų šeima suka skirtingais keliais?
Rašyti komentarą
Komentarai (15)

KL

kam jis reikalingas,be babkiu? Babkes baigiasi ir meile irgi. Dabar eskos kita asila su babkem.

Šaunuolė

Žmonos išlaikomas buvęs trečiarūšis krepšininkas - velniam jis reikalingas??Goda- jauna gražuolė, versli kūrybinga moteris- SĖKMĖS

Skaitau ir galvoju

Skiriasi... Na, jeigu ir skiriasi, o tai kas? Jų reikalas.Nesipūpinkite.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS