Garsi Latvijos aiškiaregė perspėja: nieko neprakeikite net mintyse | KaunoDiena.lt

GARSI LATVIJOS AIŠKIAREGĖ PERSPĖJA: NIEKO NEPRAKEIKITE NET MINTYSE

  • 0

Neradusi pagalbos ir patarimo Lietuvoje, į Latviją kartu su laidos „Kelionė pas šamaną“ filmavimo komanda neseniai vyko moteris, kurios šeimoje vienas po kito paslaptingomis aplinkybėmis miršta žmonės. Ponia Audronė, gyvenanti viename Lietuvos miestelių, papasakos, kaip ėmė vieną po kito prarasti artimiausius žmones.

Prieš pusantrų metų Austrijoje buvo sumuštas ir po dešimties mėnesių, taip ir neatgavęs sąmonės, mirė jos vyras, dirbęs tolimųjų reisų vairuotoju. Nors tyrimas vyksta, lig šiol neaišku kas ir kodėl taip pasielgė. „Mano vyras – ne vienintelis miręs giminėje. Tais pačiais metais sunkiai susirgo ir mirė brolio dukra ir brolis. Mano sūnus neatlaikęs irgi palūžo. Bijau, kad mūsų šeimą kas nors prakeikė. ir nežinau, kas bus nauja auka. Nors iki šiol kalbas apie juodąją magiją vertinau skeptiškai, po susitikimo su aiškiarege jau tikiu“, – 20.30 val. TV3 žiūrovams prisipažins moteris.

Latvijoje TV3 laidos herojė susitiko su pastaruoju metu ypač populiaria aiškiarege Irina. Patarimų dėl įvairių problemų Irinos klausinėja pramogų pasaulio atstovai, verslininkai, menininkai. Pirmą kartą gyvenime pamačiusi ponią Audronę Irina iš karto pasakė, kokią ji mato nelaimių priežastį: „Tai susiję su labai artimu jūsų šeimai žmogumi. Žmogus piktas, linki visiems blogo ir, greičiausiai, naudoja  uždraustą juodąją magiją. Kuo skubiau nutraukite bet kokius ryšius, jei norite, kad bėdos ir nelaimės baigtųsi. Nevalia niekam linkėti blogo, net mintyse. Apie užkeikimus ir burtus net kalbėti garsiai negalima – atsiminkite, kad mintys virsta kūnu, ir liaukitės.“

Ar ponia Audronė patikės Irina, jos spėjimais, kas kenkia šeimai? Ar Irina įrodys turinti ypatingų galių? Kvapą gniaužiantis pasakojimas –  ketvirtadienio vakarą 20.30 val. TV3 eteryje.

Taip pat laidoje „Kelionė pas šamaną“ šįvakar su aiškiarege Irina susitiks žymus rašytojas Edmundas Malūkas, pirmojo lietuviško romano apie mafiją „Kraujo skonis“ autorius. Rašytojas į Latviją vežėsi dviejų įtariamųjų žiauriu nusikaltimu nuotraukas. Šįvakar Irina pateiks savo įvykių versiją ir perspės, kad įtariamųjų laukia baisus likimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS