Garsiausias pasaulio mentalistas viešai išduos žvaigždžių paslaptis | KaunoDiena.lt

GARSIAUSIAS PASAULIO MENTALISTAS VIEŠAI IŠDUOS ŽVAIGŽDŽIŲ PASLAPTIS

  • 1

Šį penktadienio vakarą prasidės įspūdingiausias visų laikų garsiausio pasaulyje mentalisto Lioro Suchard šou. Šis 33-ejų metų vyras jau keletą metų  žmonės šiurpina tuo, kad gali skaityti bei valdyti svetimas mintis. Žinoma,  vos išgirdę tokį pranešimą daugelis reaguoja skeptiškai ir netiki Lioro galimybėmis. Tačiau jo eksperimentai kalba patys už save.

Štai jau šį vakarą 19.30 LNK laidoje „KK2 Penktadienis“ Lioras bandys „nuskaityti“ Tomo Ališausko banko kortelės PIN kodą, o didžiausias skeptikes Ugnę bei Irūną privers apsiašaroti.

„Ar nori, kad viešai pasakyčiau, koks vaikinas buvo tavo pirmoji meilė“, - Irūnos paklaus Lioras. Irūna buvo rami. Juk  šios informacijos iki šiol nežinojo absoliučiai niekas! Tačiau išgirdusi pirmąją raidę K Irūna nutirpo, o išgirdus visą vaikino vardą taip susijaudino, kad net apsiašarojo... Lioras buvo teisus 100 procentų!

Dar labiau Lioro  sugebėjimais netikėjo Ugnė. Tačiau nei ir ji ryžosi eksperimentui, kurio metu  ant popieriaus lapo Lioras parašė vardą. Kas sieja Ugnę ir mįslingąjį Edviną apie kurį iki šiol niekas nieko negirdėjo? Jaudinantys eksperimentai,  minčių bei proto galių valdymo įrodymai jau šį penktadienio vakarą  19.30 val. laidoje „KK2 Penktadienis“.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

deinis

Štai pasirodė antras VOLFGANGAS MĖSINGAS ,nors daug netikinčiu ,bet faktas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS