„Google“ paieškoje populiariausia lietuvė V. Siegel: skyrybos gali kainuoti brangiau nei vestuvės | KaunoDiena.lt

„GOOGLE“ PAIEŠKOJE POPULIARIAUSIA LIETUVĖ V. SIEGEL: SKYRYBOS GALI KAINUOTI BRANGIAU NEI VESTUVĖS

  • 23

Viktorija Siegel – populiariausia lietuvė „Google“ paieškoje. Ji aplenkė net Holivudo žvaigždę Matthew Perry ir atlikėją Edą Sheeraną, praneša LNK.

Plačiau apie tai papasakojo socialinių tinklų žvaigždė V. Siegel.

– Ar pačiai buvo staigmena, kad esate labiausiai ieškomas asmuo „Google“ paieškoje?

– Netikėta. Daug svarbesnių dalykų vyksta pasaulyje, Lietuvoje. Aš jau susigyvenau su tuo, kad visa Lietuva aptarinėja mano gyvenimą, skyrybas ar šiaip bet kokį kitą žingsnį. Kartais būna sunku, kartais lengviau. Aš pasirinkau tokį gyvenimo būdą. Su tuo labai glaudžiai susijęs mano verslas. Kaip sakoma, niekas per prievartą nelaiko, niekas per prievartą neverčia eiti į ekraną. Pati savo noru einu. Tačiau tikrai negalvojau, kad būsiu pirmoje vietoje tarp labiausiai ieškomų žmonių. 2020 m. buvau šeštoje vietoje.

– Tai šioks toks pasiekimas. Galima metus uždaryti gana džiugiai.

– Nežinau, ar čia pasiekimas.

– Ar galima pajuokauti ir pasakyti, kad jūsų vyras Laurynas Suodaitis liko ketvirtoje vietoje?

– Aš su juo nekonkuruoju.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

 

 

– Aplenkėte daugybę kitų įžymių žmonių. Ar pati dažnai ieškote, kaip jie gyvena, kaip jiems sekasi?

– Mano pažįstama Indrė Burlinskaitė yra nuostabi moteris. Jos įkvepianti istorija, kaip ji nepalūžo, nepasidavė, labai įkvepia. Aš, kaip visada, kukli. Nesijaučiu verta pirmos vietos. Iš to sąrašo yra labiau vertų žmonių.

– Kaip jums atrodo, ar žmonės jūsų ieškojo, nes norėjo susižinoti visą gyvenimą, visas detales?

– Gali būti. Žmonės visada nori viską sužinoti iki smulkiausios smulkmenos. Tai normalu. Kai esi žinomas žmogus, tai visuomenė nori žinoti viską apie tave. Jei kažko nepasakai, tai žmonės ieškos „Google“ paieškoje. Jei ir ten neras, tada sukurs savo teorijas, savo išvadas. Būna toks dalykas, kad pats pagalvoji, pats patiki ir dar kitiems papasakoji kaip gryną tiesą.

– Jei jūsų rankose būtų galimybė, ar norėtumėte ištrinti kažką?

– Kadangi pati turiu vaikus, tai ne kartą pagalvoju, kad tam tikri dalykai gali jiems atsiliepti. Tačiau gyvename vieną kartą, nesame tobuli. Kas pasakyta, tas pasakyta. Reikia nebijoti daryti klaidas, nes mes esame žmonės. Mes nesame robotai. Jei būtume robotai, viskas būtų sudėliota idealiai. Visi klysta.

–  Vienas iš labiausiai ieškomų klausimų buvo – kiek kainuoja skyrybos?

– Galiu pasakyti tik vieną dalyką. Kartais skyrybos gali kainuoti ženkliai brangiau nei vestuvės. Emociškai skyrybos kainuoja brangiausiai. Pasekmės, traumos širdyje nusėda, lieka. Neištrinsi to iš gyvenimo. Bet nesu nei pirma, nei paskutinė, kuri skiriasi. Visi išgyvena, išgyvensiu ir aš.

– Gal šie dalykai atnešė ir kažką gero?

– Faktas. Mano verslas labai glaudžiai susijęs su socialiais tinklais. Kartais nėra malonu skaityti atsiliepimus apie save. Mane daug kas vadina tuštute. Aš ir galvoju, kame aš tuštutė? Kad darau verslą, kad turiu du vaikus, kad niekam nesėdžiu ant sprando, kad nesu jokio vyro išlaikytinė? Viską pasidariau savo rankomis. Galvoju, kodėl žmonės leidžia sau taip riebiai tėkšti kritiką. Norėčiau kiekvieną komentatorių pasodinti į savo vietą ir pažiūrėti, ką jie tada kalbėtų po dviejų trijų dienų.

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

N

Už tai ir ieškojo,nes niekas jos nežino.

Gedingas

manp miesto laikrastis Kauno diena.

...???

nematau į ką žiūrėti ir kuo grožėtis,rado pridurkai ką garbint,net per grimą matyt kad snukis susiraukšlėjes...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS