A. Guoga su žmona susilaukė antro sūnaus ir prašo padėti išrinkti vardą | KaunoDiena.lt

A. GUOGA SU ŽMONA SUSILAUKĖ ANTRO SŪNAUS IR PRAŠO PADĖTI IŠRINKTI VARDĄ

  • 7

Verslininkas Antanas Guoga su žmona Aiste džiaugiasi šeimos pagausėjimu – porai pirmadienio rytą gimė antras sūnus.

Žinia apie šeimos laimę „Facebook“ paskyroje pasidalino pats A. Guoga, už begalinį džiaugsmą viešai dėkodamas žmonai ir pažėręs jai gražiausių žodžių. Vyras kartu kreipėsi prašydamas pagalbos renkant mažyliui vardą. Tėvai renkasi tarp dviejų – Antano ir Tauro –  vardų ir tikisi, kad internautai padės apsispręsti.

„Sveikas atvykęs, sūnau! Šis rytas Vilniuje nepaprastas: su Aiste tapom dar kartą laimingais tėvais – mums gimė sūnus! 9.35 val., 55 cm, 4.1 kg, 10/10 – sveikas, kaip ridikas. Svarstom tarp dviejų vardų – Tauro ir Antano. Kaip jums atrodo, kuris geriau? Labiausiai šiandien didžiuojuosi savo mylima moterimi – fantastiško gerumo ir ištvermės, nuostabia žmona ir mama. Ačiū tau, Aiste, už viską! Mielieji, gimdykit kuo daugiau vaikų! Džiaugsmas begalinis“, – rašė A. Guoga.

A. ir A. Guogų pirmagimis Herkus, kuriam sausį sukaks dveji, vardą gavo be ilgų dvejonių – vos gimęs.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Sandra

Tauras yra labai gražus vardas

jolanta

herkus jau yra tai dabar mantas

Pirmiausiai

nuoširdus sveikinimas gražiai šeimai! Būkite visi laimingi ir sveiki. O dėl vardo- abu neblogi. Jei tai aš būčiau , rinkčiausi Antano vardą. Tai bus tėčio garbei, garsaus, gero žmogaus. Ilgai, iš naujo skambėtų Antanas Guoga!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS