Holivudo žvaigždė A. Jolie nustebino atvykusi į Ukrainą | KaunoDiena.lt

HOLIVUDO ŽVAIGŽDĖ A. JOLIE NUSTEBINO ATVYKUSI Į UKRAINĄ

Holivudo žvaigždė Angelina Jolie šeštadienį netikėtai pasirodė Vakarų Ukrainos Lvivo mieste, kur susitiko su perkeltais žmonėmis ir buvo pastebėta kavinėje.

A. Jolie yra UNHCR specialioji ambasadorė, tačiau nebuvo žinoma, ar ji šalyje lankėsi vykdydama būtent šias pareigas.

„Mums visiems šis vizitas buvo staigmena“, – „Telegram“ kanale sakė Lvivo regiono gubernatorius Maksimas Kozytskis, paskelbęs nuotraukas ir vaizdo įrašus, kuriuose aktorė žaidžia su vaikais ir pozuoja su savanoriais.

Anot gubernatoriaus, ji ligoninėje aplankė vaikus, sužeistus per Kramatorsko stoties bombardavimą, kai Rusijai paleidus raketą ten žuvo daugiau nei 50 civilių, mėginusių pabėgti iš apšaudomų Rytų. A. Jolie taip pat kalbėjosi su savanoriais, teikiančiais psichologinę pagalbą daugeliui perkeltųjų, kuriems pavyko pabėgti. Nuo Rusijos invazijos pradžios vasario 24 d. daugiau nei 7,7 mln. žmonių turėjo palikti savo namus, dar 5,4 mln. išvyko iš šalies.

Vėliau paprastai apsirengusią žvaigždę vienoje Lvivo kavinėje pastebėjo Maja Pidhorecka, feisbuke paskelbusi vaizdo įrašą. „Geriu kavą ir matau Angeliną Jolie Lvive“, – pranešė nustebusi Lvivo gyventoja.

Gairės: Angelina Jolie, aktorė, atvyko į Ukrainą, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS