I. Burlinskaitė prisipažino slepianti savo diagnozę nuo artimo žmogaus | KaunoDiena.lt

I. BURLINSKAITĖ PRISIPAŽINO SLEPIANTI SAVO DIAGNOZĘ NUO ARTIMO ŽMOGAUS

  • 69

Su ketvirtos stadijos limfoma kovojanti sporto trenerė Indrė Burlinskaitė-Vaisieta trečiadienį paatviravo, kad slepia savo diagnozę nuo močiutės.

„Klausėte šiandien, kaip jaučiuosi, tai atvirai pasakysiu, gal net ir matote ant manęs, kad jaučiuosi truputį silpnesnė. Bet vis tiek nenoriu namie gulėti lovoje, tai bandau kažkaip įsivažiuoti trupučiuką į tą tokį režimą kasdienį ir kažką smagaus paveikti. Buvome šiandien su drauge, pavalgėme, paplepėjome. Kol dar galiu, naudojuosi proga ir noriu pabendrauti su artimais žmonėmis“, – instagrame pasakojo nuomonės formuotoja.

Moteris pasakojo, kad turi save prižiūrėti. 

„Po ilgo laiko pirmą kartą sėdau už automobilio vairo, tai šiandien esu super atsargi vairuotoja, nes labai keista iš tiesų. Tiek iš manęs šiandien tų žinių. Dabar kylu į viršų, į namus, ir atliksiu savo pareigą šiandieninę – sugersiu vaistus“, – pasakojo I. Burlinskaitė-Vaisieta.

Vėliau ji pasidalijo ir vaizdo įrašu iš kelionės pas močiutę, kur vyko su vyru Liudu.

„Mano močiutė, beje, nežino mano diagnozės. Ji tik kažkur žurnale buvo paskaičiusi, kad ligoninėje guliu. Tiesiog pasakėme, kad dar tyrimus darome šiokius tokius, bet kol kas, kiek įmanoma, ir pavyksta tą padaryti, saugome šią paslaptį. Televizija pas močiutę šiuo metu atjungta, į parduotuvę eiti negalima. Tai važiuoju pasirodyti, kad viskas čia gerai“, – atviravo moteris.

Rašyti komentarą
Komentarai (69)

Anonimas

mociute jau senai zino

Monika

Gal reiktų ramiau elgtis,be reklamos.Pasidžiauksite,kai pagysite.Stiprybės,kantrybės.Aš pati gydausi,tai žinau,kas tai yra.

Vatai

Krimas rusu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS