Į kino teatrus grįžta demoniškoji lėlė Anabelė: kuos nustebins siaubo filmų gerbėjus? | KaunoDiena.lt

Į KINO TEATRUS GRĮŽTA DEMONIŠKOJI LĖLĖ ANABELĖ: KUOS NUSTEBINS SIAUBO FILMŲ GERBĖJUS?

  • 0

Pirmasis filmas apie piktųjų jėgų apsėstą lėlę Anabelę kino teatruose pasirodė 2014 metais. Užpernai nufilmuotas tęsinys pasakojo lėlės sukūrimo istoriją. Liepos 12-ąją Lietuvos didžiuosiuose ekranuose pasirodys jau trečioji ir itin laukiama „Išvarymo“ filmų dalis „Anabelė 3“. Joje siaubo žanro gerbėjai sužinos, kas nutiko po to, kai satanistinio kulto nariai nusiaubė Mijos ir Džono namus, kuriuose tuo metu „gyveno“ Anabelė. O tai, kaip intriguoja kūrėjai, pateiks visiškai naujų išbandymų ne tik pagrindiniams filmo herojams, bet ir kino teatrų lankytojams.

Naujojo filmo režisierius Gary’is Daubermanas pasakoja, jog juostą įkvėpė graikų mitas apie Charoną – Hado keltininką, perkeliantį mirusiųjų sielas per Stikso upę.

„Kai išgirstu kokią šiurpą keliančią istoriją, akimirksniu pagalvoju, kaip būtų galima ją perkelti į didžiuosius ekranus. Nebūtinai visą pasakojimą, mane gali įkvėpti ir kai kurios detalės, o vėliau pamatai, jog jos gali tapti filmu, jo pagrindine ašimi. Taip nutiko ir šįkart. Tada belieka mintis papasakoti Jamesui Wanui, kuris yra tikras siaubo žanro genijus“, – pasakoja G. Daubermanas.

Trečiojoje dalyje ir vėl pagrindiniuose vaidmenyse išvysime aktorius Patricką Wilsoną bei Verą Farmigą, kurie įkūnyja visame pasaulyje garsius paranormalių reiškinių tyrėjus Lorrainą ir Edą Warrenus.

„Man šis vaidmuo ypatingas. Nepaisant viso siaubo šioje istorijoje ir, žinoma, filmavimo aikštelėje, žavi Warrenų poros vienybė ir drąsa“, – pasakoja V. Farmiga.

Filme „Anabelė 3“ bus pasakojama, kaip demoniškoji lėlė patenka į „Išvarymo“ filmuose matytų paranormalių reiškinių tyrėjų namus. Siekdami, kad Anabelė daugiau niekam nepakenktų, sutuoktiniai imasi ypatingų priemonių ir sugalvoja savotišką eksperimentą. Jie lėlę įdeda į šventinto stiklo dėžę ir dar paprašo kunigo palaiminimo. Nors apsauga labai stipri, Anabelę valdančios jėgos lengvai pasiduoti nežada. Lėlė išsirenka naują taikinį – juo tampa dešimtmetė Warrenų dukra Džiudė bei dvi jos auklės.

Nauji eksperimentai su demoniškąja lėle ir dar šiurpesni jos siųsti išbandymai žmonėms – jau nuo liepos 12 dienos filme „Anabelė 3“.

GALERIJA

  • Į kino teatrus grįžta demoniškoji lėlė Anabelė: kuos nustebins siaubo filmų gerbėjus?
  • Į kino teatrus grįžta demoniškoji lėlė Anabelė: kuos nustebins siaubo filmų gerbėjus?
Filmo stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS