I. Krupavičiaus televizijos žiūrovai rytais nebepamatys: geriausias laikas išeiti – dabar | KaunoDiena.lt

I. KRUPAVIČIAUS TELEVIZIJOS ŽIŪROVAI RYTAIS NEBEPAMATYS: GERIAUSIAS LAIKAS IŠEITI – DABAR

  • 64

Apie tai, kad  laidos „Labas rytas, Lietuva“ vedėjas Ignas Krupavičius  balandžio mėnesį palieka  ryto eterį,  sekmadienį pranešė lrt.lt.

„Geriausias laikas išeiti – dabar, kai man gera, kai džiaugiuosi darbu, kai išeinu ne todėl, kad esu pervargęs ar nepatenkintas. Dabar yra savotiškas pakilimas ir būtent taip noriu išeiti – su pačiais gražiausiais prisiminimais“, – sakė žurnalistas ir televizijos laidų vedėjas I.  Krupavičius.

Lietuvos televizijos duris I, Krupavičius pirmą kartą pravėrė prieš daugiau kaip 20 metų. Žurnalisto karjerą šioje televizijoje  jis  pradėjo  laidoje „Labas rytas“. Po kelerių metų Ignui buvo pasiūlyta užimti ryto laidos vedėjo vietą. 

I. Krupavičius tolimesnių ateities planų nesukonkretino. „Nuo televizijos nenutolsiu, mano gyvenimas su ja bus vienaip ar kitaip susijęs. Žinoma, didelė tikimybė, kad vieną dieną, galbūt jau greitai, vėl pasisveikinsiu su LRT žiūrovais“, – užsiminė televizijos laidų vedėjas. 

Primename, kad sausio mėnesį apie tai, kad palieka LRT ryto laidą pranešė ir kita ilgametė šios laidos vedėja Ugnė Siparė

Rašyti komentarą
Komentarai (64)

I. Krupavičiaus televizijos žiūrovai rytais nebepamatys:

Pamatys Ti. Vi. Raskevičių

as tai tos

bekrizenancios suvalkietes pasiilgau

aha

Ves kokią laidą ir gaus žymiai daugiau pinigėlių.Protingas žingsnis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS