I. Krupavičius gana spontaniškai pasipiršo mylimajai: teko žiedą ir pakeisti | KaunoDiena.lt

I. KRUPAVIČIUS GANA SPONTANIŠKAI PASIPIRŠO MYLIMAJAI: TEKO ŽIEDĄ IR PAKEISTI

  • 0

„Dar juvelyrinės parduotuvės pardavėja juokėsi, jog per vieną vakarą  aš sugebėjau įsigyti žiedelį, jį įteikti, dar grįžti į parduotuvę bei pakeisti, nes jis buvo šiek tiek per didelis. Buvo viskas padaryta per valandą“, – taip apie dar vieną svarbiausių gyvenimo sprendimų – sužadėtuves – pasakoja vedėjas Ignas Krupavičius.

Prieš mėnesį po ketverių metų draugystės jis pasipiršo mylimajai Vaidai Kazakauskytei ir tikina, nors anksčiau pagalvodavęs apie piršlybas, tačiau nutiko taip, kad svarbų žingsnį žengė gana spontaniškai. „Atsimenu tą dieną, ji pakankamai buvo bjauri, aš stengiausi su savimi kovoti, kad tas lietus – ne kliūtis, susitikęs su mūsų televizijos stiliste matavausi drabužius laidai. Ir nusprendžiau prasieiti iki namų, galvoju, reiks užsukti į žinomos juvelyrės butiką pasižiūrėti žiedų. Aš vieną kitą pasižiūrėjau, moteris sako: „Aš dar turiu stalčiuje užsislėpusi kelis žiedelius“. Išvydau žiedelį, kuris man labai patiko, ir aš jį nusipirkau“, – pasakoja I. Krupavičius.

Eidamas namo, Ignas užsuko į prekybos centrą, nusipirko šampano, ikrų ir puokštę gėlių. „Grįžau namo ir koridoriuje priklaupiau ant kelio. Kadangi buvau su kepuraite, tai nemačiau Vaidos akių, kai atidariau juodą dėžutę su žiedu. Tik išgirdau juoką, tad jokio jos sutikimo man nebereikėjo“, – kalba laidų vedėjas.

Projektų vadove dirbanti Vaida prisipažįsta prie netikėtų mylimojo staigmenų jau spėjusi priprasti. Jie nėra stereotipinė pora, besivadovaujanti nusistovėjusiomis normomis apie santykius ir šeimą. Tačiau, pasak Vaidos, piršlybos jai vis tiek buvo itin jaudinanti akimirka.

Kadangi buvau su kepuraite, tai nemačiau Vaidos akių, kai atidariau juodą dėžutę su žiedu. Tik išgirdau juoką, tad jokio jos sutikimo man nebereikėjo.

„Iš tiesų buvo didžiulė staigmena, visiškai netikėtas Igno sprendimas, net dar pasipiktinau, kas čia baladojasi,  užrikau: „Ką raktų nepasiėmei?“. Natūraliai sureagavau, tikrai buvo bjauri diena. Bet finale atrodo tu tikiesi to svarbaus įvykio, tas gyvenimas jau taip gražus, daug porų nesituokia, gyvena sau, bet išties tas momentas yra labai jaudinantis ir kažką pakeičia santykiuose“, – teigia V. Kazakauskytė.

Prieš ketverius metus I. Krupavičius su V. Kazakauskyte susipažino Lietuvos pajūryje. Televizijos laidų vedėjo teigimu, jų santykius sujungė trys skirtingos gamtos stichijos – žemė, dangus ir vanduo. Mat pažinčiai užsimezgus prie Baltijos jūros, pirmasis romantiškas pasimatymas įvyko danguje. Iki šiol Vaida negali pamiršti to iššūkio – šuolio parašiutu. Tą kartą ji nugalėjo aukščio baimę: „Čia buvo tikras išbandymas mūsų pažinties antrą ar trečią dieną. Aš paprašiau, jog Ignas mane nuvežtų į paplūdimį. Jis sako: „Gal mes vis tiek važiuojame šokti parašiutais?“ Sakau: „Ne, tai yra vienintelis dalykas, ko aš sakiau gyvenime tikrai nedarysiu, tikrai nešoksiu parašiutu. Tiesiog visada galvojau, jog su likimu nereikia žaisti. Bet finale mes šokome tuo parašiutu, nežinau, tą akimirką tikrai pagalvojau – tai yra beprotiškiausias sprendimas mano gyvenime, jeigu aš jį darau su šituo žmogumi, tai daug reiškia.“

Tačiau jausmai, užgimę danguje, pareikalavo ne vieno išbandymo. Ignas buvo tik ką išgyvenęs šeimos krizę, paniręs į liūdesį. Dabar jau ir neslepia, kad skyrybos su žmona nebuvo iš lengvųjų, truko ne vienerius metus. „Reikia pripažinti, skyrybos yra įvykis, situacija, bet tai nėra tragedija. Vieniems, tai sekasi padaryti greičiau, kitiems laiko reikia daugiau“, – atvirai kalba Ignas.

Tik prieš kelias dienas sužadėtiniai grįžo iš Graikijos, Ignas šmaikštauja, jog ši kelionė buvo lyg generalinė vestuvių repeticija. O tikrosios vestuvės Lietuvoje turėtų įvykti šiais metais. Ignas ir Vaida neslepia pagalvojantys ir apie bendrus vaikus. „Mes visada laukiame gandrų, mes esame atviri gyvenimui, gal tiesiog vaikai mūsų neranda? Mes daug keliaujame, stengiamės daug neplanuoti, bet gyvenimas daug ką padiktuoja. Niekada nežinome, kada čia gandrai pasibels“, – sako Ignas.

Apie sužadėtuves, planuojamas vestuves, skyrybų kartėlį, gebėjimą žvelgti į gyvenimą pozityviai – I. Krupavičius ir V. Kazakauskytė „Stiliuje“ balandžio 13 d. 19.30 val. per LRT TELEVIZIJĄ. Vedėja Violeta Baublienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS