Į R. Ačo skandalą sureagavo jo duktė, garsaus krepšininko žmona E. Valančiūnienė | KaunoDiena.lt

Į R. AČO SKANDALĄ SUREAGAVO JO DUKTĖ, GARSAUS KREPŠININKO ŽMONA E. VALANČIŪNIENĖ

Penktadienio rytą per visas žiniasklaidos priemones Lietuvoje nuaidėjo skandalas: paaiškėjo, kad buvusiam politikui, dabartiniam verslininkui Remigijui Ačui skirta bauda už bandymą tenkinti lytinę aistrą su nepilnamečiu. Nepaisant to, kad R. Ačas kaltę neigia, į skandalą sureagavo ir Lietuvoje gerai žinoma moteris, krepšininko Jono Valančiūno žmona Eglė Valančiūnienė. 

Vos tik buvo paviešintas teismo sprendimas, R. Ačo dukters E.  Valančiūnienės paskyra dingo iš instagramo. 

Tikėtina, jog ligi tol gana dažnai įrašus socialiniame tinkle skelbusi E. Valančiūnienė po tėvo skandalo sustabdė savo instagramo paskyrą.

Primename, kad kovo 10 d. rytą  pranešta, jog buvęs nušalinto prezidento Rolando Pakso patarėjas, Seimo narys ir Raseinių meras R. Ačas pasikėsino tenkinti lytinę aistrą pažeidžiant nepilnamečio asmens seksualinio apsisprendimo laisvę ir neliečiamumą. Teismas R. Ačui skyrė 5 tūkst. eurų baudą.

Teigiama, jog žinomas vyras  už pinigus ne kartą siekė seksualinių santykių su jo vadovaujamoje bendrovėje nelegaliai dirbusiu nepilnamečiu jaunuoliu. Šioje baudžiamojoje byloje nukentėjusiuoju pripažintas septyniolikmetis.

R. Ačas apie jam skirtą nuosprendį: byla dar nebaigta

Žiniasklaidai paviešinus, kad už pasikėsinimą tenkinti lytinę aistrą su nepilnamečiu nuteistas buvęs parlamentaras R. Ačas, jis pats teigia šio fakto nepripažįstantis, pabrėžė, jog byla dar nebaigta, o šia istorija bandoma užglaistyti buvusio Seimo nario Kristijono Bartoševičiaus skandalą

Prisimindamas ankstesnes bylas, į kurias buvo įtrauktas, R. Ačas penktadienį feisbuke paskelbė, kad buvo „suorganizuota ale tokia žinutė“, kurios pagrindu buvo sekamas apie pusantrų metų.

„Prieš dvejus metus buvo atlikta krata ofise ir namuose, paimti darbinis ir nuosavas telefonas. Jokių žinučių nei telefonuose, nei telefono kietajame diske nebuvo rasta“, – feisbuke penktadienį paskelbė R. Ačas.

Pasak buvusio Seimo nario, byla dar nėra baigta, kovo 27 dieną jos imsis Aukščiausias teismas.

„Tai manau ir spaudimas Aukščiausiam Teismui“, – rašė R. Ačas.

Savo paskyroje jis taip pat sakė teisme nepripažinęs kaltinimų.

Šią naktį paleistas straipsnis yra specialiai, nes kovo 10 dieną prasideda Seimo sesija, reikia slopinti K. Bartusevičiaus skandalą.

„Neprisipažinau, čia žurnalisto rašinėjimai“, – teigė buvęs parlamentaras.

Jo teigimu, telefono išklotinėse „nieko nebuvo rasta“, o vaikinas, kurio pagrindu buvo pradėtas tyrimas, savo telefono kortelę prieš kreipdamasis į policiją sunaikino.

„Advokato pagalba buvo pateikti atsakymai iš Ryšių reguliavimo tarnybos. Į visus tuos faktus teismas nekreipė dėmesio. Todėl medžiaga atsidūrė Aukščiausiame teisme. Šią naktį paleistas straipsnis yra specialiai, nes kovo 10 dieną prasideda Seimo sesija, reikia slopinti K. Bartusevičiaus skandalą“, – rašė R. Ačas, klausdamas, ar kas nors imsis tyrimo dėl bylos medžiagos nutekinimo.

Pasak portalo delfi.lt, dviejų instancijų teismai konstatavo, kad šis nusikaltimas yra įrodytas neginčijamais duomenimis.

Nuosprendis jau yra įsiteisėjęs, tačiau apskųstas.

GALERIJA

  • Į R. Ačo skandalą sureagavo jo duktė, garsaus krepšininko žmona E. Valančiūnienė
  • Į R. Ačo skandalą sureagavo jo duktė, garsaus krepšininko žmona E. Valančiūnienė
  • Į R. Ačo skandalą sureagavo jo duktė, garsaus krepšininko žmona E. Valančiūnienė
BNS nuotr./Redakcijos montažas
Rašyti komentarą
Komentarai (119)

to-Su tom pripūstom lūpom

Manau, jog kiekviena save gerbianti moteris ačienės vietoje, po to 1999m.-jei tai tiesa, kaip rašo komentatorius, TUOJ pat išsiskirtų su Aču. Bet matyt jo pinigai jai svarbiau už garbę. Tai mano nuomonė.

->jus išsigimelei

išsigimelė taI TU. Niekas tau nesuteiklė teises kaslbėti visų vardu. Jei tu jaunbystėje buvai kekšė, taip ir rašyk apie save. Pagal save nespręsk apie kitus. Ar tau šizofrenija, Didumo manija??? Kreipkis į psichiatrus, nors abejoju, jog jie tau gali dar padėti. Koks debilas vyras vedė tokią? Nors labai abejoju, jog tu ji turi.

to-Su tom pripūstom lūpom

senai sau padariau išvadą- kuo daugiau pripūstos lūpos, tuo menkesnio proto ir kultūros žmogus . O apie šią Ačaitę yra vieno žmogaus ,,geras;; komentaras. Susiraskit. Ir yra komentaras, jog apie tai , jog jis nesveikos pakraipos jo žmona žinojo dar 1999m. kai jį užtiko lovoje su kiu vyru, pasipasakojo draugei , o ji-vyrui ir t.t. ir tai tapo vieša ,,paslaptimi'' Raseiniuose Susiraskit ir tą komentarą. O dabar vaidina, kad tai jau naujiena, kurią suinojo iš žiniasklaidos .. Vienu žodžiu - šeimynėlė....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS