I. Stonkuvienės ir R. Ščiogolevaitės ilgametė draugystė: nuo pykčių iki vežimo gimdyti | KaunoDiena.lt

I. STONKUVIENĖS IR R. ŠČIOGOLEVAITĖS ILGAMETĖ DRAUGYSTĖ: NUO PYKČIŲ IKI VEŽIMO GIMDYTI

Daugelis nustemba sužinoję, kad nuomonės formuotoja Indrė Stonkuvienė ir dainininkė Rūta Ščiogolevaitė jau penkiolika metų yra vienos geriausių draugių. Rūtai netgi buvo patikėtos labai atsakingos vairuotojos pareigos per I. Stonkuvienės vestuves su Mantu Stonkumi. „Mes labai panašios, bet esminis skirtumas tas, kad aš neturiu jokio stiliaus pojūčio, o Indrė visuomet puikiai rengiasi, todėl dažnai per koncertus apsirengiu jos sudėliotus derinius“, – draugystės su I. Stonkuviene pliusus vardino R. Ščiogolevaitė.

Kai jos susipažino, R. Ščiogolevaitė buvo itin garsi, o I. Stonkuvienė dar tik žengė pirmuosius žingsnius pramogų pasaulyje. Tiesa, buvo laikas, kai jų draugystė kuriam laikui nutrūko.

„Mes nei tikrinomės, nei laikėme atstumą vieną nuo kitos, labai greitai susibendravome. Vėliau atsitiko gyvenime situacijų, dėl kurių iki šiol aš jaučiuosi labai blogai. Turėjome išbandymą, po kurio grįžus į draugystę jau nebėra taip, kaip anksčiau. Nebėra taip, kaip buvo anksčiau, kai mes kartu buvome kaip sesės“, – atvirai pripažino R. Ščiogolevaitė.

„Ko gero tai nutiko dėl to, kad santykiuose turėjom sunkumų, bet daug tuo nesidalinom. Nors mūsų skyrybos net sutapo. Ir jei visose pusėse sutapome betarpiškai, šitoje srityje to nebuvo“, – pridūrė R. Ščiogolevaitė.

Tiesa, išgyventi joms teko ir žymiai daugiau – būtent I. Stonkuvienė buvo tas žmogus, kuris vežė R. Ščiogolevaitę į ligoninę gimdyti penktojo vaiko.

Kaip I. Stonkuvienė vežė R. Ščiogolevaitę gimdyti: 

 

Kuo baigiasi žinomų žmonių draugystės – laidoje „Bučiuoju. Rūta“ ketvirtadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

labai

gera tureti tikra drauge

!!!

Man.

Ir kam

Jos įdomios ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS