I. Zasimauskaitė: kai panorau patikti ir įtikti sau, sulaukiau daugiau kritikos bei atstūmimo | KaunoDiena.lt

I. ZASIMAUSKAITĖ: KAI PANORAU PATIKTI IR ĮTIKTI SAU, SULAUKIAU DAUGIAU KRITIKOS BEI ATSTŪMIMO

  • 14

„Turėjau tą epizodą, kad noriu visiems patikti ir įtikti, o kai pradėjau nebenorėti įtikti kitiems, bet labai norėjau patikti ir įtikti sau, sulaukiau daugiau kritikos, atstūmimo, bet kartu pradėjau gauti tokią meilę bei artumą, kurio niekada neturėjau. Dabar mane myli už mane, o ne už kažkokį mano paveikslą“, – pasakojo dainininkė Ieva Zasimauskaitė.

Norint Lietuvoje būti savimi ir gyventi taip, kaip patinka tau, kaip jautiesi laiminga, pasak Ievos, reikia daug drąsos ne tik priimant nelengvus sprendimus, bet ir apsišarvuoti kantrybe, kai tenka atlaikyti vertinimų laviną. „Drąsos reikia ne tik apsirengti, drąsos reikia kažkuo tikėti, taip pat ieškoti laimės būdais, kurie tau atrodo tinkami, drąsos reikia tiesiog būti žmogumi šiais laikais“, – sakė I. Zasimauskaitė.

Dainininkė prisiminė apkalbas ir vertinimus kurių sulaukė nusprendusi išsiskirti su pirmuoju vyru. „Aš eidavau prekybos centruose, o apie mane žmones garsiai kalbėdavo: „Matai ta, kur išsiskyrė, o čia tas naujas turbūt bus jos vyras“. O aš einu ir galvoju: ar jūs nesuprantate, kad aš turiu ausis ir girdžiu visa tai, ką jūs šnekate?!“ – pasakojo I. Zasimauskaitė.

LNK nuotr. 

Tai ko gero pirmas toks atviras 30-metės dainininkės I. Zasimauskaitės interviu. Tik jį paskatino ne džiugūs įvykiai gyvenime, o patyčių pilni komentarai, it lavina užgriuvę Ievą prieš keletą savaičių, po dukrelės gimimo pirmą kartą pasirodžiusi viešame renginyje, muzikiniuose apdovanojimuose MAMA. Kodėl Ieva kalbėdama apie patyčias taip graudinasi? Ir kokius nepatogius sprendimus gyvenime jai teko priimti, kad būtų laiminga?

Gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ –  pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.

 

 

GALERIJA

  •  I. Zasimauskaitė: kai panorau patikti ir įtikti sau, sulaukiau daugiau kritikos bei atstūmimo
LNK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Nesuprantu, paaiškinkit

Niekaip nesuprantu, pati lenda į eterį ir pati guodžiasi. Būk savo vietoj, užkariauk klausytoją dainomis, atlikimu ir bus viskas gerai. Ar tokiu būdu galima užkariaut klausytojų dėmesį? Ir ar reikia.

Man taip atrodo

Moteris nevykusiu budu bando daryt sau reklama. Apie apredus ir krutis ta tema jau issemta. Patarciau ieskot kitos temos.

Užjaučiantis

Tokie vargšiukai ir vargšiukės, kuriems reikia kitų dėmesio, paramos, palaikymo, pritarimo, gerų nuomonių, komentarų pagyrimų... Net Krišnos sąmonė nepadeda jiems.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS