I. Zasimauskaitė: per metus mano gyvenime daug kas pasikeitė, pasikeičiau ir aš | KaunoDiena.lt

I. ZASIMAUSKAITĖ: PER METUS MANO GYVENIME DAUG KAS PASIKEITĖ, PASIKEIČIAU IR AŠ

  • 3

Išgirdus vien vardą ir pavardę – Ieva Zasimauskaitė – daugelio akyse iškyla trapios, lyriškos mergaitės vaizdas, kuri švelniu balsu užkariavo ne tik tautiečių, bet ir Europos širdis ir į Eurovizijos sceną lipo basa bei vilkėdama žemę siekiančią suknelę.

Tačiau jau kurį laiką BTV eteryje žiūrovai stebisi, kaip kiekvieną savaitgalį Ieva scenoje pasirodo vis kitaip. Sunku patikėti, kad žmogus gali taip keistis.

„Per šiuos metus mano gyvenime daug kas pasikeitė, pasikeičiau ir aš. Anksčiau „Muzikinei kaukei“ sakydavau tvirtą ne, žinojau, kokia esu, kokią muziką atlieku, ir man to užteko. Bet pajutau, kad atėjo laikas save išbandyti kitokiuose amplua. Nebijau išbandymų, nebijau būti kitokia, nebijau įkūnyti vyrą ar Cher“, – sako Ieva.

Pirmoje laidoje Ieva pasirodė su legendiniu atlikėjos Cher 1987–ųjų scenos kostiumu – ypač atviru triko ir odine striuke. Taip apsirengti išdrįstų reta mergina, tačiau Ieva nepabijojo. Be to, atlikdama Cher daina ji šoko su beprotiškais aukštakulniais, nors gyvenime aukštakulnių vengia.

„Truputį panikavau, galvojau, kad pasmerks mane gerbėjai, pasakys, kad manęs tokios neįsivaizdavo ir tokia nepatinku, bet nutiko priešingai! Gavau daug palaikymo žinučių ir žmonėm patiko! Tai mane labai nustebino ir motyvavo drąsiai išbandyti save skirtinguose vaidmenyse. Buvo laikas, kai moteriškumas man asocijavosi su sijonais ir suknelėmis, o su laiku suprantu, kad moteriškumas slypi manyje, visa kita yra tik išorė, detalės, drabužiai“, – atvirauja I. Zasimauskaitė.

Praėjusį šeštadienį Ieva nustebino visus, scenoje ji pasirodė ir be plaukų, ir su treningu, nes įkūnijo atlikėją Vidą Bareikį ir atliko originalią jo dainą „Nervai“.

„Visą paauglystę draugavau beveik vien su vaikinais, todėl treningai man labai patogus drabužis (juokiasi), bet Vidas buvo kietas riešutėlis, pradedant nuo balso, manierų. Kol ruošiausi, vis siunčiau jam nuotraukas, skambinau, abu labai daug juokėmės. Jis man patarė scenoje atiduoti visas jėgas, tą ir padariau, atsipalaidavau ir fantastiškai praleidau laiką. Gyvenime, tikriausiai, niekada neprieičiau prie komisijos, o per pasirodymą sugebėjau net juos aprėkti. Labai smagus jausmas, nors paskui buvo sunku kalbėti, tikrai visą balsą atidaviau. Pamatęs pasirodymą Vidas pagyrė, sakė, jog labai keista matyti save iš šono, bet jam patiko“, – pasakoja Ieva.

O šį šeštadienį Ieva įkūnys lietuviškos scenos žvaigždę Jessicą Shy. Ruošiantis pasirodymui Ieva parašė žinutė ir jai.

„Pasakiau, kad man sunku atkartoti jos balsą ir judesius, bet tikiuosi, kad pasirodymas jai patiks! Aš ir Monique rašiau, kai ruošiausi. Visiems parašau, man taip patinka“, – pasakoja Ieva.

„Man labai smagu, kad projekte atradau save visai kitokią. Dar tikiuosi, kad pavyks ir pašokti, mielai įkūnyčiau ir dar vyrų, nieko nebebijau, noriu dar iššūkių, – juokiasi Ieva.

Šį šeštadienį „Muzikinėje kaukėje“ išvysite ne tik Ievos pokyčius, bet ir itin seksualų Tomos Vaškevičiūtės sukurtą Nicki Minaj įkūnijimą. Dovydas Laukys taps Stasiu Povilaičiu, Katažina – Vytautu Šiškausku. Dešimt įspūdingų pasirodymų jau šeštadienį, 19.30 val., per BTV.

GALERIJA

  • I. Zasimauskaitė: per metus mano gyvenime daug kas pasikeitė, pasikeičiau ir aš
  • I. Zasimauskaitė: per metus mano gyvenime daug kas pasikeitė, pasikeičiau ir aš
  • I. Zasimauskaitė: per metus mano gyvenime daug kas pasikeitė, pasikeičiau ir aš
  • I. Zasimauskaitė: per metus mano gyvenime daug kas pasikeitė, pasikeičiau ir aš
D. Beržinio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

As

Kiauksenti dainorele

Netikiu

Gal ir pasikeitė, tik... jau niekas ja netiki

Nikas

Siaubas jos dainavimsa

SUSIJUSIOS NAUJIENOS