I. Zasimauskaitė: pasiruošimas „Eurovizijai“ – be laiko sau ir artimiesiems | KaunoDiena.lt

I. ZASIMAUSKAITĖ: PASIRUOŠIMAS „EUROVIZIJAI“ – BE LAIKO SAU IR ARTIMIESIEMS

  • 0

Iki pirmojo „Eurovizijos“ finalo liko vos dvi savaitės, tad Ievai Zasimauskaitei ir jos komandai prasideda pats karščiausias laikas. „Esu labai laiminga, kad jau gegužės 8 d. nuo scenos Lisabonoje galėsiu dainuoti milijonams širdžių, – sako Ieva. – Ir nors mano gyvenimo tempas dabar yra milžiniškas, aš mėgaujuosi kiekviena jo sekunde.“

Laimėjus nacionalinę „Eurovizijos“ atranką, Ievos darbotvarkė pasikeitė kardinaliai. Ji suskaičiavo, kad kiek daugiau nei per mėnesį laiko sau galėjo skirti vos tris dienas, bet tai nesvarbu – dabar svarbu kuo geriau pasiruošti savo pasirodymui, rašoma pranešime.

„Dėliodamos paskutinius pasirodymo akcentus su prodiusere Rasa Micachiene suskaičiavome, kad miegui per šį mėnesį buvo skirtos vos 7 dienos arba vidutiniškai 5.5 val. per dieną ir, tik suskaičiavę nuveiktus darbus, supratom kodėl”, – šypsosi Ieva.

Štai kaip atrodo Ievos mėnesio statistika ruošiantis pasirodymui Eurovizijos finale:

Filmavimaisi TV laidose, interviu ir fotosesijos užtruko net 108 val. arba pilnas 9 dienas.

Duoti net 78 interviu.

Ore ir oro uostose praleista 53 val.

Kelyje automobiliu praleistos 114 val., iš jų 99 val. kelyje Vilnius–Kaunas.

Telefonu prakalbėta ne mažiau nei 5 val. per dieną.

Pas stilistus praleista apie 20 val., į keliones išsivežta daugiau nei 20 stiliaus komplektų, o net 3 nauji batai (buvę būtini dėl stiliaus) taip pritrynė kojas, kad jas teks išsigydyti iki „Eurovizijos“.

Grimo kėdėje praleista 14 val.

Gerbėjų laiškams atrašyti skirtos net 34 val.

Vokalo pamokoms liko tik 10 val. per visą mėnesį.

Laiko sau buvo tik 3 dienos.

„Ir vis tik skaičiais labai sunku perteikti emocijas, kurias dainuodama gaunu iš auditorijos jai dainuojant kartu, kai skaitau laiškus, kuriuos rašantys man atveria savo širdis ir pasakoja, kaip ši daina pakeitė jų gyvenimus, kuomet girdžiu, jog tik šią dainą poros įsivaizduoja skambant jų vestuvėse. Tai yra tie momentai, kai suprantu, kad mano daina jau pasiekė savo tikslą, kad ji jau suvirpino gausybę širdžių”, – sako Ieva.

Pirmadienį vakare Ieva parskrenda iš Lisabonos, kur savaitgalį buvo nufilmuotas atvirukas. Per likusią savaitę numatyti dar 4 interviu, 2 filmavimai, 2 fotosesijos, laukia baigiamieji primatavimai su „Upcycled by LT“ stilistais Thom Bara ir Vida Strasevičiūte, dedant paskutinius akcentus finalinio pasirodymo suknelėje, plaukų stiliaus paskutiniai akcentai, ypatingas ir labai lauktas susitikimas, „Mantra party“ su Ievos dvasiniu mokytoju, išlydėtuvių renginys, bent 2 vokalo pamokos ir pasvajojimai naktį turėti nors po 7 val. miego.

Ieva šį penktadienį išskrenda į Lisaboną, kur ruošis „Eurovizijos“ pasirodymui gegužės 8 d. Tad nemiegantys ištikimiausi klausytojai kviečiami atvykti į oro uostą ir balandžio 28 d. naktį 6.30 val. ją išlydėti.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS