Žinomas „instagrameris“ po „Meta“ sutrikimų: buvo vienas juokingas momentas | KaunoDiena.lt

ŽINOMAS „INSTAGRAMERIS“ PO „META“ SUTRIKIMŲ: BUVO VIENAS JUOKINGAS MOMENTAS

  • 0

Daugelyje šalių nuo Amerikos iki Europos, įskaitant ir Lietuvą, antradienį buvo sutrikusi bendrovės „Meta“ socialinių tinklų „Facebook“, „Messenger“, „Instagram“ veikla, kai milijonams vartotojų buvo neleidžiama prisijungti prie savo paskyrų. Vis dėlto susimąstyti turėjo progą ir tie, kurių gyvenimas nuo socialinių tinklų priklauso labai glaudžiai – tai ne tik jų laisvalaikis, bet ir pagrindinė veikla, uždarbis. O influencerių šiais laikais tikrai netrūksta. Taigi, ar sustojo pasaulis instagrameriams, ar toks įvykis privertė juos pagalvoti apie kitokį darbą?

Plačiau apie tai kalbėjo instagrameris Justas Pečeliūnas.

– Ar labai buvo baisu?

– Ne. Pradžioje irgi pagalvojau, kad nulaužė. Paskambinau draugams, po to pažiūrėjau kituose socialiniuose tinkluose, žiūriu, kad čia visiems tas pats. Nežinau, per daug neišsigandau, bet buvo įdomu, kada atsistatys.

– Turi žmonių telefonus, galėtum paskambinti?

– Turiu, bet buvo vienas juokingas momentas. Pradėjau ieškoti vienos draugės numerio, bet niekur neradau. Galvoju, palauk, negi neturiu, negi ant tiek jau. Bet žiūriu, kad per vieną filmavimą ją užvadinau tiesiog Danute, tai skambinau Danutei pagalbos. 

– Ar taip ir buvo, kaip šiame video? Ar tavo mama taip ir reagavo? Ar tai iš asmeninės gyvenimo patirties?

– Taip ir buvo. Realiai kai nulūžo, jau po dešimt minučių mama skambino. Pasakiau, kad čia visiems. Klausia: bet tai, koks mano slaptažodis? Gerai, kad nereikėjo nieko vesti, jai atstatė viską ir taip.

– Buvo kalbančių, kad influenceriai turėtų pagalvoti apie savo darbo būtinybę. kokius jausmus sukėlė kelios valandos be interneto?

– Būna pamąstai, kas būtų, jeigu būtų. Bet nu ką, tai eitum dirbt. Gi ir anksčiau dirbai ne su socialiniais tinklais. Bet man atrodo, geri tokie dalykai, pamatai, kiek tu esi priklausomas nuo to. Tarkim, neveikia, bet iš to reflekso vis tiek jungi instagramą, feisbuką, nors ten nieko nėra.

– Pajautėt skirtumą, ką reiškia būti be socialinių tinklų?

– Tokia ramybė. Niekas nerašo. Atrodo, kad nukrenta nuo nugaros tokia našta. Man buvo gerai. Ne pirmas kartas, kai užlūžo feisbukas. Kažkada atsigaus, o kad mes priklausomi nuo interneto, tai su tuo jau reik susigyvent, nieko nepakeisi. 

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Praeiviai taip pat galvojo, jog jų feisbuko anketa – užgrobta.

„Aišku, kad galvojau, jog nulaužė. Iš pradžių ieškojau, ką įvesti, o po to galvoju nusispjausiu, einu pamiegoti ir atsiras kas nors. Taip ir buvo“, – kalbėjo moteris. – Jeigu dingtų feisbukas, tai būtų tragiška, ypatingai, jeigu dingtų žinutės“, – tęsė ji. 

Moteris taip pat patarė, ką daryti instagrameriams.

„Aš manau, kad jie turėtų išeiti į lauką prasivėdinti“, – teigė moteris. 

„Nepatogumų buvo, bet nebuvo, kad labai trūko. Tiesiog sudėtingesnis susisiekimas. Kažkaip keista be tų tinklų“, – kalbėjo praeivis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS