Internete pasklidus įtarimams dėl plagiato – Jessicos Shy atsakas: šios dainos net nebuvau girdėjusi | KaunoDiena.lt

INTERNETE PASKLIDUS ĮTARIMAMS DĖL PLAGIATO – JESSICOS SHY ATSAKAS: ŠIOS DAINOS NET NEBUVAU GIRDĖJUSI

  • 41

Po M.A.M.A ceremonijos užvirus aistroms dėl galimo dainininkės Jessicos Shy dainos „Pasaka“ plagiato, pasisakė ir pati atlikėja.

Atsaku į įtarimus minėtame renginyje triumfavusi dainininkė pasidalijo instagrame. Čia įkeltoje istorijoje Jessica Shy teigė, kad kūrinys „Pasaka“ yra originalus ir sukurtas sąžiningai. Dėl to ji sakė esanti rami.

„Panašumų tarp dainų gali pasitaikyti ir pasitaiko neretai. Šiuo atveju dainos, su kuria lyginama „Pasaka“, net nebuvau girdėjusi“, – tikino atlikėja.

Fiksuotas instagramo vaizdas.

Dėl galimo Jessicos Shy dainos panašumo į Rilès kūrinį „In the Jungle“ diskusijos užvirė internete. Čia pasisakęs dainininkas Stanislovas Stavickis-Stano rašė:

Tai vogė ar nevogė? Jei reiktų vertinti panašumą – viskas akivaizdu. Intro instrumentalas (pradžios melodija – aut. past.) – beveik identiškas, pagrindinis dainos motyvas – beveik identiškas. Variantai? Panaudojo tą patį semplą (įrašyto garso pavyzdį – aut. past.), todėl viskas čia legalu. Tai koks nors klasikinis kūrinys – viskas legalu. „Nukosėjo“ netyčia, tai reiks prisipažinti. Tyčia nukosėjo – labai blogai... Teks aiškintis su originalo autoriumi. Autoriui visada turi būti atlyginta“.

 

 

Savo pastebėjimu feisbuke pasidalijo ir atlikėjas Ruslanas Kirilkinas. Lygindamas Jessicos Shy dainų panašumus su užsienio dainininkų kūriniais, jis pasidalijo ir nuotrauka iš M.A.M.A apdovanojimų, ant kurios parašė „Jessica Sky? Ar Jessica Lie? (Jessica Shy ar Jessica Melas? – aut. past.)“.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (41)

o man nusispjauti

Ir į savus renkamus dalyvius ir į visą tą durnių eurovizę

B

100% pyzdinta

Hahaha

Trys akordai, jomat! Kompozitore ple;)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS