Interviu iš neseniai tėvais tapusių Zuokų namų: nežinau, ar kada mačiau Artūrą taip besišypsantį | KaunoDiena.lt

INTERVIU IŠ NESENIAI TĖVAIS TAPUSIŲ ZUOKŲ NAMŲ: NEŽINAU, AR KADA MAČIAU ARTŪRĄ TAIP BESIŠYPSANTĮ

Artūro Zuoko ir jo mylimosios Augustos Zuokės interviu apie neseniai aplankiusius gandrus. Šeima prabilo apie naujus džiaugsmus ir rūpesčius. O taip pat papasakojo ir apie drąsą dovanoti gyvybę, nesižvalgant į pasą.

Sakoma, kad niekuomet nėra vėlu mokytis, o taip pat – būti laimingam. Visa tai matyti pažvelgus į A. Zuoką, kuris dar ne taip seniai tapo tėvu jau ketvirtąjį kartą. Puikiai visuomenei žinomas vyras skraido padebesiais ir gyvena tėvystės rūpesčių emocijomis.

„Kai gimsta vaikas, kai jį pamatai, tai kaip nepavadinsi to stebuklu? Tavo rankose – tavo vaikas, tavo kraujas. Tada žiauriai viskas pasikeičia. Tu jautiesi labai svarbus“, – sakė A. Zuokas.

Kad vyras – itin laimingas, pastebi ir jo žmona. „Nežinau, ar aš kada nors gyvenime mačiau Artūrą taip besišypsantį. Kai aš jį pamačiau, jis švytėjo nuo ausies iki ausies. O ašaros, jei ir buvo, tai buvo nematomos“, – sakė A. Zuokė.

Šeima iki šiol gyvena tomis akimirkomis, kai į pasaulį atėjo jų dukra Agata. O pats A. Zuokas dalyvavo ir gimdyme. Visą laiką buvo šalia žmonos.

„Tai – stebuklas, kokia ta meilė yra besąlygiška, milžiniška. Viską padarytum dėl savo vaiko. Supratau, kad aš kažkada tokia buvau savo mamai. Man tai suteikia saugumo ir vertingumo“, – neslėpė moteris.

Tiesa, tuomet, kai pasklido žinia, kad Zuokai taps tėvais, kai kurie aplinkiniai ir komentatoriai ėmė stebėtis: ar 56 metų vyrui tikrai dar reikia tapti tėvu?

Pats A. Zuokas tokias kalbas veja į šalį. „Medicina sako, kad šiuolaikinis 50-metis – kaip 30-ties metų žmogus. Pasikeitęs tiek žmogaus supratimas, tiek ir sveikata. Gimė vaikas, dar vienas lietuvaitis, tai džiaukimės. Koks skirtumas – kas, kaip, kada. Svarbu, kad gimė sveikas. Agata gimė sveika, viskas gerai – pirmyn!“ – sakė jis.

Koks skirtumas – kas, kaip, kada. Svarbu, kad gimė sveikas. Agata gimė sveika, viskas gerai – pirmyn!

Visiems, kurie linkę šeimą kritikuoti, jie turi aiškų ir konkretų atsakymą: meilei metai – ne rodiklis. „Aš stebiuosi, kad žmonės taip reiškia savo nuomonę. Bet jie nieko nežino! Jie tikrai nežino, kaip mes jaučiamės viduje, o tai yra be galo individualu. Kitas gal ir 30-ies nebenori vaikų, o kitam dar ir 60-ties reikia. Jeigu jis jaučia, kad gali turėti vaikų, tai jis jų ir turi“, – vyrui pritarė A. Zuokė.

Tuo tarpu A. Zuokas teigė, kad reikėtų nustoti galvoti, jog sulaukus tam tikro amžiaus, gyvenimas jau praėjo. „Jei manot, kad galit, tai pirmyn! O Lietuvai vaikų tikrai trūksta“, – sakė jis.

Kokia yra A. Zuoko jaunatviškumo paslaptis? Kaip jo žmona vertina tai, kad vyras jau yra užauginęs tris vaikus? Ar naujai iškepta šeima galvoja ir didesnį atžalų skaičių? Plačiau laidoje „TOP 3“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais, 21 val. Per TV3.

GALERIJA

  • Interviu iš neseniai tėvais tapusių Zuokų namų: nežinau, ar kada mačiau Artūrą taip besišypsantį
  • Interviu iš neseniai tėvais tapusių Zuokų namų: nežinau, ar kada mačiau Artūrą taip besišypsantį
  • Interviu iš neseniai tėvais tapusių Zuokų namų: nežinau, ar kada mačiau Artūrą taip besišypsantį
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

sveikinimai

Augustei,labai puiku,kad gime dukryte,uzaugs bus smuikininkiu duetas,nevarykit kvailu ,izeidzianciu koment.o palinkekit sekmes

Anonimas

KAS ŠEŠTAS VAIKAS YRA NUO SVETIMO VYRO....

//////

Jeigu būtum buves Agnei toks geras tai galbūt visiems butų geriau???Cia klausimas retorinis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS