Išgirskite: krepšininkų karjerą baigiantys broliai Lavrinovičiai uždainavo „Ačiū tau“ | KaunoDiena.lt

IŠGIRSKITE: KREPŠININKŲ KARJERĄ BAIGIANTYS BROLIAI LAVRINOVIČIAI UŽDAINAVO „AČIŪ TAU“

  • 2

Aukščiausiais pasaulio dvyniais tituluojami Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai skelbia baigiantys profesionalią krepšininkų karjerą. Per tiek metų jie tapo neatskiriami ne tik nuo Lietuvos krepšinio, bet ir nuo pramogų pasaulio, todėl jau šį šeštadienį per TV3, renginio „Broliai. Karjeros finalas“ metu, jie dar kartą visiems juos palaikiusiems ištars „ačiū“!

Broliai neslepia – per šiuos įspūdingus, krepšinio kupinus metus, jie sutiko daugybę puikių žmonių, ženkliai prisidėjusių prie jų sėkmės. Ne ką mažiau jie dėkingi ir sirgaliams, kurie palaikė ir tada, kai sekdavosi, ir tada, kai iki pergalės kiek pritrūkdavo.

O kol iki renginio dar liko kelios akimirkos, broliai nusprendė visiems atsidėkoti originaliu, jiems neįprastu būdu – perdainuojant vieną populiariausių visų laikų hitų „Ačiū tau“. 

Ir visgi humoro jausmo nestokojantys Lavrinovičiai neslepia – žaisti krepšinį jiems sekasi kur kas geriau nei dainuoti. Todėl jau šį šeštadienį Vilniuje jiedu ketina paskutinį kartą profesionaliai išbėgti į aikštelę ir susirungti tarpusavyje, subūrus dvi įspūdingas priešininkų komandas.

TV3 maketas

Brolių Lavrinovičių komandose žiūrovai išvys daugybę esamų ir buvusių krepšinio žvaigždžių – Joną Valančiūną, Rimantą Kaukėną, Ramūną Šiškauską, Arvydą Macijauską, Mantą Kalnietį, Robertą Javtoką, Liną Kleizą ir daugelį kitų. O šias komandas į priekį ves du žymūs Lietuvos treneriai – Antanas Sireika ir Jonas Kazlauskas.

„Broliai. Karjeros finalas“ – šeštadienį 19.30 val. per TV3 arba internetu per tv3.lt.

GALERIJA

  • Išgirskite: krepšininkų karjerą baigiantys broliai Lavrinovičiai uždainavo „Ačiū tau“
TV3 nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

o! kad juos kur Perkunas griebtu. pasibiauretina.

Bronius

Kuo didesni besmegeniai, tuo dažniau eteryje, ypač kurie jaunystėje dievino analinį ir net už tai linksminosi Pravieniškių chebrytėje..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS