Įsibrovėliui į manekenės M. Kerr namus gresia įkalinimas iki gyvos galvos | KaunoDiena.lt

ĮSIBROVĖLIUI Į MANEKENĖS M. KERR NAMUS GRESIA ĮKALINIMAS IKI GYVOS GALVOS

  • 0

Vienam australui, kuris peršoko tvorą, pateko į supermodelio Mirandos Kerr (Mirandos Ker) namus Los Andželo priemiestyje Malibu ir, kaip įtariama, dūrė peiliu jos apsaugininkui, antradienį buvo pateikti kaltinimai pasikėsinimu nužudyti.

Anot Los Andželo apygardos prokurorės Jackie Lacey (Džeki Leisi), 29-erių Shaunui Haywoodui (Šonui Heivudui) taip pat gresia papildomi kaltinimai dėl tyčinio sunkaus kūno sužalojimo ir užpuolimo panaudojant mirtiną ginklą.

Kaip pranešama, Sh. Haywoodas įsibrovė į australų manekenės namus spalio 14 dieną, norėdamas perduoti jai laišką. Kai vienas apsaugininkas pastojo kelią, įsibrovėlis ištraukė jo turėtą peilį ir dūrė jam į akį, nurodė prokurorai. Tuomet kitas apsaugininkas šovė į Sh. Haywoodą. Sužeistas apsaugininkas ir užpuolikas buvo sraigtasparniu nuskraidinti į ligoninę. Jų sužeidimai buvo sunkūs, bet nekeliantys pavojaus gyvybei.

Prokuratūra rekomendavo nustatyti Sh. Haywoodui didesnį nei 1 mln. dolerių (daugiau kaip 888 tūkst. eurų) užstatą. Jei būtų pripažintas kaltu, jam gresia laisvės atėmimas iki gyvos galvos.

Australijoje gimusi 33 metų M. Kerr 2010 metais ištekėjo už Holivudo žvaigždės Orlando Bloomo (Orlando Blumo) ir kitais metais su juo susilaukė sūnaus. Vis dėlto praėjus trejiems metams pora paskelbė apie skyrybas.

Nei M. Kerr, nei jos sūnaus namuose įsibrovimo metu nebuvo, nurodė Los Andželo apygardos šerifo įgaliotiniai.

Australijos žiniasklaida savo ruožtu pranešė, kad M. Kerr „savo namuose nebesijaučia saugi“ ir planuoja grįžti į Sidnėjų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS