Iširo J. Partikės ir B. Šukio santykiai: užsimena apie finansinį išnaudojimą | KaunoDiena.lt

IŠIRO J. PARTIKĖS IR B. ŠUKIO SANTYKIAI: UŽSIMENA APIE FINANSINĮ IŠNAUDOJIMĄ

  • 10

Akyliausi jau prieš kurį laiką pastebėjo, kad grožio specialistės Justinos Partikės nuotraukose ir įrašuose nebematyti jos širdies draugo, trenerio Broniaus Šukio. Viename įraše užsiminusi apie galimą išdavystę, vėliau moteris patvirtino, kad su širdies draugu išsiskyrė. Anot J. Partikės, ji jaučiasi įskaudinta ir išnaudota.

„Facebook“ įrašą J. Partikė pradėjo raginimu nepamiršti savo vertės.

„Kartais reikia pamiršti, kaip tu jautiesi ir prisiminti, ko nusipelnei! Neleisk savęs išnaudoti vien tik dėl to, kad tu myli visa širdimi“, – rašė J. Partikė.

Moteris užsiminė, kad jaučia, jog ja buvo pasinaudota.

„Tad daugiau gyvenime neleisiu niekam manęs išnaudoti finansiškai, dėl žinomumo keltis sekėjus ar naudotis mano širdies gerumu. Daugiau mane turi lepinti, man padėti, už mane sumokėti kavinėje, mylėti ir rūpintis, o ne aš! Aš noriu būti moterimi, o ne ta, kuri turi viena viskuo rūpintis“, – širdį liejo J. Partikė.

Anot jos, įsimylėjusios moterys kartais nemato to, kas joms prieš akis.

„Taip, deja, kartais per rožinius akinius tampam aklos ir naivios. O paskui labai skauda. Tačiau svarbiausia – išjungt širdį ir įsijungti smegenis. Mano širdis didelė ir kupina gerumo ir šilumos, bet mes privalome gyvenime nepamiršti ir savęs, nes meilė sau labai svarbu, tik mylėdamas save pilnai galėsi mylėti ir šalia esančius. O kiekvienas nusipelno mylėti ir būti mylimu“, – pasakojo moteris.

Grožio specialistė atskleidžia, kad dabar vėl jaučiasi savimi – džiaugiasi viskuo, kas nutiko.

Feisbuko įrašas.

„O laimė ir meilė kartais pasibeldžia netikėtai, nes tam tikri dalykai nutinka tinkamu laiku. Dabar aš tapau vėl ta, kuo verta būti kiekviena iš mūsų – moterimi. Taip kad mielieji, mylėkime save čia ir dabar. O gyvenimas tikrai nustebins jumis netikėtumais“, – rašė J. Partikė.

Taip pat moteris pasidalino jai artimo žmogaus rašytomis žinutėmis, „dėmesio vertais ir prasmingais žodžiais“.

LNK primena, kad prieš du mėnesius duotame išskirtiniame interviu pasitikdama savo 34-ąjį gimtadienį J. Partikė džiaugėsi žydinčiais santykiais ir tikėjosi, kad atostogos Tenerifėje padės porai sustiprinti santykius.

Socialiniame tinkle „Instagram“ J. Partikė pasidalino įrašu, kuriame sako dvejojusi, ar kelti daug dėmesio sulaukusį įrašą, kurį  vadina „vienintele tiesa“.

„Ar man skaudu? Tai faktas. Juk neįmanoma, kad neskaudėtų, kai moki save atiduoti maksimaliai, visą širdį išlupt. Ir jeigu reikėtų, atrodo, ir gyvybę atiduotum dėl žmogaus. Bet buvo ašarų, buvo labai daug visko, tačiau turiu didelį ir stiprų užnugarį, kuris mane atstatė ir suvokiu tai, kad tai turi liautis, tai turi baigtis. Ir tuo labiau, kai yra ir kitų žmonių, kurie pasiryžę nuversti kalnus dėl tavęs. Išgyvenau Vytenį, išgyvensiu ir čia“, – atviravo J. Partikė.

Nors J. Partikė ateityje žadėjo būti stipri, ji neneigia, kad iki tol, kol širdis sugis, dar teks nubraukti kelias ašaras.

„Tikrai labai skauda, jaučiuosi išduota tokia. Esmė tame, kad kai tu kažkam šneki, būk tikras, kad tas žmogus kažkam nepasakys, o ypatingai, iš mano artimo rato. Labai daug buvo red flagų, daug informacijos buvo patvirtintos. Pirmą kartą esu labai nusivylusi žmogumi, nes gyvenime nebūčiau patikėjusi. Labai nuoširdžiai ėjau į tuos santykius. Buvome Tenerifėje, praleidome nuostabiai laiką ir prieš pat gimtadienį tiu tiu, bye bye“, – atskleidė J. Partikė.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Gali būti,

Kad sutikčiau, net nedraugavęs bent kartelį….

N

Cia,ta kur Tenerifėje,ant kelio gulejo?ir pasinaudojo?na ,jei ispanai tai gerai būtų.

Pyst

Kur tau neisirs santykiai,kai pas viena kaliosis,o pas kita 4 centimetrai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS