Įvertinkite: L. Somovas, J. Starinskaitė ir Dileta pristato naują dainą | KaunoDiena.lt

ĮVERTINKITE: L. SOMOVAS, J. STARINSKAITĖ IR DILETA PRISTATO NAUJĄ DAINĄ

  • 0

Artėjant gražiausioms metų šventėms, muzikos prodiuseris Leonas Somovas kartu su Dileta ir Juste Starinskaite („Saulės Kliošas“ vokalistė) išleido itin atvirą ir jautrią dainą „Miestas miega“. Kūrinys puikiai atspindi dabartines nuotaikas ir įkvepia pildyti sau duotus pažadus.

Leonas pasakoja, kad su Dileta yra išleidęs du sėkmingus kūrinius „Find You“ ir „Ledas“, o su Juste pastaruoju metu pradėjo vis daugiau bendrauti, todėl tokia kolaboracija gimė labai natūraliai: „Jau kurį laiką stebiu Justės muzikinės karjeros šuolį, labai džiaugiuosi, kad yra tokių talentingų ir originaliai mąstančių atlikėjų“.

Menininkai teigia, kad šiuo metu turi labai daug laiko kūrybai, įvairovės ieškojimams. „Stengiamės visą patirtį, kurią matome ir išgyvename, sudėti į dainas. Juk muzika yra užrašytos emocijos, ji gyvena savo istoriją ir keliauja laiku iš kartos į kartą ”, – teigia Dileta.

Ką šiuo kūriniu norite perteikti klausytojui?

„Daina apie vienišą žmogų, kuris liūdi ir pergyvena, kad neturi nieko aplink save šv. Kalėdų naktį. Tačiau iš pradžioje tylos ir liūdesio baimės, bręsta tylos ir vienatvės atradimas, kuris veda į susidraugavimą su pačiu savimi. O susidraugavę su savimi atrandame ir stebuklus“, – atvirauja J. Starinskaitė.

Dileta pasakoja norėjusi kuo atviriau perteikti dabartinę savo emociją ir ja pasidalinti: „Žinau, kad taip kaip aš šiandien jaučiamės dauguma. Vieni tik šiuo „miegančio miesto“ laikotarpiu, o kiti galbūt ir daug metų. Bet visada į priekį veda nusiteikimas, kad tik nuo mūsų pačių priklauso koks bus rytojus“.

Leonas priduria, kad „Miegantis miestas“ šiuo keistoku metu simbolizuoja sustingusį gyvenimą, santykių atšalimą ir taip stipriai juntamas atskirties pasekmes: „Niekada nemaniau, kad bijosiu važiuoti pas tėvus ar artimuosius, juolab, kad tai bus ir kontroliuojama. Šiek tiek liūdna, bet galbūt tai ir yra pats stipriausias būdas išreikšti meilę“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS