J. Didžiulis: ne skandalai parduoda eurovizinį sumanymą, o pati daina | KaunoDiena.lt

J. DIDŽIULIS: NE SKANDALAI PARDUODA EUROVIZINĮ SUMANYMĄ, O PATI DAINA

  • 2

Artėjant nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalui verda diskusijos apie tai, kokia daina turi atstovauti Lietuvai. Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings yra įsitikinę, kad šiam konkursui naujas formatas, įtraukiant publiką dainuoti kartu, o ne tobulai sustatytas pasirodymas ar aplink jį kilę skandalai, yra raktas į sėkmę. Tačiau abu sutinka, kad jiems dar nepavyko parodyti geriausio pasirodymo per televizijos ekranus.

„Šią savaitę visą savo dėmesį skyrėme, kaip ištransliuoti TV žiūrovams „Sing!“ magiją, nes dainuojant kartu su publika ji išties stipri ir akivaizdi. Mūsų dabar didžiausia užduotis, kad konfeti ir gera nuotaika taškytųsi iš ekranų namuose“, – repeticijų užkulisius komentuoja J. Didžiulis.

Interaktyvūs pasirodymai jau kurį laiką yra J. Didžiulio pagrindinis užsiėmimas tiek Lietuvoje, tiek užsienyje: „Man svarbu ne tik kurti ir dainuoti dainas, bet įtraukti žmones tai daryti kartu. Vienybės jausmo šiandien reikia ne tik čia, Lietuvoje, bet ir visai Europai.“

Pasak J. Didžiulio, interaktyvumas „Eurovizijos“ atveju yra ir privalumas, ir trukdis. „Labai sudėtinga tą užkurtą energiją ištransliuoti žiūrovams, tačiau šį šeštadienį padarysime maksimumą, išlikdami nuoširdūs ir tikri sau. Mums padeda vienas geriausių televizijos režisierių Mindaugas Meškauskas, dirbantis su tokiais kaip projektais „X Faktorius“. Jei pavyks viską parodyti, kaip planuojame, jausiuosi atlikęs savo vienytojo misiją“, – juokiasi Jurgis.

 

 

Jam antrina ir E. Jennings: „Būtent dėl Jurgio gebėjimo apjungti žmones ir kurti interaktyvų šou, vienas žinomas britų prodiuseris Rickas Blaskey mus šiemet paskatino dalyvauti „Eurovizijoje“ ir davė daug naudingų patarimų. Jis ir pats kelis metus dirbo su didžiuoju konkursu.“

R. Blaskey yra buvęs „EMI Records“ viceprezidentas, prodiuseris, atradęs ir padėjęs išpopuliarėti smuikininkui Davidui Garrettui, dirbęs su tokiais atlikėjais kaip Whitney Houston, Tina Turner, Cliffas Richardas, Rodas Stewartas, Ricky Martinas, Paloma Faith ir kt.

GALERIJA

  • J. Didžiulis: ne skandalai parduoda eurovizinį sumanymą, o pati daina
  • J. Didžiulis: ne skandalai parduoda eurovizinį sumanymą, o pati daina
  • J. Didžiulis: ne skandalai parduoda eurovizinį sumanymą, o pati daina
Asmeninio arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Rasa

Liudna...ar ta kauniete kazkas visa gyvenima skriaude ,kad tooookia pikta ? Kartais reikia pagalvot ,ar verta piktam rasyt...gal geriau isvis nk nerasyt ?

Kauniete

Su tokia daina užpakali nusivalyt ir šiaip 3 vaiku mama moteris su taure rankoj filmavosi šlykščiai pasirodė

SUSIJUSIOS NAUJIENOS