J. Jankevičius kviečia kurti gerumo imperiją | KaunoDiena.lt

J. JANKEVIČIUS KVIEČIA KURTI GERUMO IMPERIJĄ

  • 1

Napoleono Bonaparto kostiumu pasidabinęs, baltą žirgą pabalnojęs žinomas humoristas ir laidų vedėjas Justinas Jankevičius pasigardžiuodamas valgo tortą „Napoleonas“ ir kviečia kurti gerumo imperiją.

Taip netradiciškai, su šmaikščia gaida bandoma atkreipti dėmesį į rimtus dalykus – rytoj, lapkričio 6 d. minima „Pyragų diena“.

Visi geros valios žmonės raginami lapkričio 6 dieną iškepti pyragą ir jo gabalėlius už sutartą kainą parduoti bendradarbiams, kolegoms ar bendramoksliams, o surinktas lėšas paaukoti itin sunkiomis ligomis sergančių vaikų paramos projektui „Išsipildymo akcija 2018“.

„Kai kam tai tik pyrago gabalėlis, ar gražus pasibuvimas su kolegomis, bet kai kam tai yra prasminga iniciatyva, suteikianti vilties gauti paramą taip reikalingam gydymui, viltis pasveikti, ar net išgyventi. Nebūkime abejingi – pasidalinkime gabalėliu gerumo ir kartu kurkime gėrio imperiją“, – ragino J. Jankevičius.

Pernai prie „Pyragų dienos“ iniciatyvos prisijungė daugiau nei pusė tūkstančio įmonių, mokymo įstaigų, bendruomenių, akcijos organizatoriai sulaukė šimtų nuotraukų su šventės akimirkomis, o geros valios žmonės vos per kelias dienas „Išsipildymo akcijai“ paaukojo beveik 30 tūkst. eurų.

„Pyragų diena“ yra televizijos paramos projekto „Išsipildymo akcija“ dalis. Jau šešiolika metų gyvuojanti iniciatyva ir šiemet kviečia ištiesti pagalbos ranką tiems, kam jos labiausiai reikia – itin sunkiomis ar retomis ligomis sergantiems vaikams, kuriems medikai jau nesuteikia daug vilčių pasveikti ar net išgyventi, ir kuriems tik akcijos metu surinktų lėšų dėka pavyksta gauti reikalingą gydymą, vaistus ar specialią medicininę įrangą. Per penkiolika „Išsipildymo akcijos“ gyvavimo metų buvo padėta 160-iai itin sunkių ligoniukų, kai kurie, jų tiesiogine to žodžio prasme, buvo prikelti gyvenimui.

GALERIJA

  • J. Jankevičius kviečia kurti gerumo imperiją
  • J. Jankevičius kviečia kurti gerumo imperiją
TV3 arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

dar vienam

trūksta dėmesio

SUSIJUSIOS NAUJIENOS