J. Jarutis ir Jessica Shy pristato kūrinį apie meilę paskutinę vasaros dieną | KaunoDiena.lt

J. JARUTIS IR JESSICA SHY PRISTATO KŪRINĮ APIE MEILĘ PASKUTINĘ VASAROS DIENĄ

  • 0

Justinas Jarutis ir Jessica Shy pristato naujausią bendrą kūrinį „Rugpjūtis“, kurį dovanoja savo gerbėjams kartu su nuotaikingu vaizdo klipu.

Daina, sukurta įrašų sesijoje dar šią žiemą, pirmą sykį gerbėjams buvo pristatyta socialiniuose tinkluose ir susilaukė šimtų tūkstančių peržiūrų bei gausybės raginimų ją išleisti oficialiai. Pirmajai meilei skirtą singlą duetas gyvai atliko koncertuose Šv. Kotrynos bažnyčioje.

„Dainos idėja kilo iš Justino pasakojimų apie savo vasaros meilę – dailią prancūzaitę, kurią jis kažkada paauglystėje įsimylėjo rugpjūčio mėnesį“, – atskleidžia Jessica.

„Rugpjūčio žvaigždėtas dangus, šiltas oras ir saulėlydžiai yra tiesiog užburiantys. Visi kažkada turėjome savo vasaros simpatiją, su kuria teko atsisveikinti“, – dalijasi J. Jarutis.

Spontaniškas ir linksmas vaizdo klipas buvo nufilmuotas Jessica Shy kaime, kuriame ji praleido savo vaikystės vasaras, o prie klipo filmavimo prodiuserinės komandos prisidėjo net atlikėjos senelis.

J. Jarutis ir Jessica Shy savo kūrybos mylėtojams pažada, kad tai ne paskutinis jų bendras darbas.

Atlikėjai šią dainą kartu atliks J. Jaručio gyvo garso koncerte, liepos 13 dieną Lukiškių Kalėjimo 2.0 scenoje ir Jessicos Shy koncerte su gyvo garso grupe Vilniuje, Vingio Botanikos Sode, liepos 14 dieną. 

GALERIJA

  • J. Jarutis ir Jessica Shy pristato kūrinį apie meilę paskutinę vasaros dieną
  • J. Jarutis ir Jessica Shy pristato kūrinį apie meilę paskutinę vasaros dieną
  • J. Jarutis ir Jessica Shy pristato kūrinį apie meilę paskutinę vasaros dieną
Kūrybinės grupės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS