J. Phoenixas išgalvojo sužadėtuvių istoriją | KaunoDiena.lt

J. PHOENIXAS IŠGALVOJO SUŽADĖTUVIŲ ISTORIJĄ

  • 0

Joaquinas Phoenixas (Choakinas Feniksas) prisipažino išgalvojęs savo sužadėtuvių istoriją – vos kelios valandos po to, kai ją paskelbė.

Filmo „Ties jausmų riba“ (Walk the Line) žvaigždė sukėlė sensaciją, kai pirmadienį vakare per televizijos laidą „Late Show with David Letterman“ paskelbė, kad turi vesti kažkokią paslaptingą jogos instruktorę.

„Mes pradėjome susitikinėti ir aš galvoju, kad ji yra toji (moteris). Pasipiršau jai ir ji pasakė „taip“. Jei viskas pasiseks, aš vesiu ... Nežinau, ką tai sako apie mane“, – sakė jis.

Tačiau antradienį ryte, pasirodęs laidoje „Good Morning America“, J.Phoenixas pakeitė savo istoriją: laidos vedėjui George'ui Stephanopoulosui (Džordžui Stefanopulosui) jis pasakė tiesiog norėjęs patikti žiūrovams, o iš tikrųjų nėra susižadėjęs.

„Galvoju, kad mano gyvenimas toks nuobodus, o tai atrodė kaip įdomus dalykas pokalbiui ir aš norėjau patikti žiūrovams. Jiems tikrai patinka, kai žmonės tuokiasi. Galiu susižadėti ir vėl, ar norite?“ – sakė aktorius.

Po pokalbio laidoje „Good Morning America“ jis pasirodė laidoje „Live! With Kelly and Michael“, kurioje pareiškė, jog Davidas Lettermanas (Deividas Letermanas) žinojo, kad jis juokauja, ir tvirtino, jog net neužsiiminėja joga ir neturi jokios instruktorės.

„Nekrėčiau jam pokštų – jis žinojo, kad aš juokauju. Ar aš taip pasakiau? Taip pat buvau lovoje, rengiausi šiam šou. Nė nenutuokiu, ką pasakiau“, – tikino J.Phoenixas.

D.Lettermanui 40 metų aktorius pirmadienį pasakojo, kad ryšį su jogos instruktore užmezgė, kai ši bandė išmokyti jį „meitėlio pakinkymo“ pozos: „Iš pradžių mes darome tuos kvėpavimo pratimus ir aš sakau: „Negaliu to padaryti“ ... O ji tada sako: „Padarysime pirmąją pozą – meitėlio pakinkymo“.

„Prieš man spėjant ištarti „Kas meitėlis?“, ji griebia mane – o tai kompromituojanti ir įžeidžiama poza – ir ji paima diržą, ir apjuosia juo mane, ir veržia mane, o aš sakau: „O, ne! Mano nugaros skausmai!“ O ji atkerta: „Ne, tai emociniai nugaros skausmai“, – pasakojo jis.

„Jūs leidžiat jai pakinkyti meitėlį. Ką darysit, kai jūsų meitėlis pakinkytas?“ – pajuokavo D.Lettermanas, o J.Phoenixas ėmė juoktis.

J.Phoenixas, kaip žinia, 10-ajame dešimtmetyje susitikinėjo su aktore Liv Tyler (Liv Tailer), o neseniai buvo siejamas su 20 metų didžėja Allie Teilz (Eli Teilz).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS