J. Šeduikytė: šis iššūkis mane užklupo pačiu laiku | KaunoDiena.lt

J. ŠEDUIKYTĖ: ŠIS IŠŠŪKIS MANE UŽKLUPO PAČIU LAIKU

  • 0

Viena populiariausių Lietuvos dainininkių Jurga šiandien dalinasi nauja daina. Kūrinį, kuris vadinasi „(My Heart Beats) Staccato“, Jurga savo „Facebook“ puslapyje paskyrė penktadieniui, savaitgaliui ir pavasariui. Naują dainą šią savaitę Jurga pristatė ir Latvijos klausytojams.

„(My Heart Beats) Staccato“ sukūrė Kristinė Praulina, Valteris Sprūdžis, Kasparas Ansonas. Kūrinys gimė praėjusiais metais kūrybinėje stovykloje Rygoje, o galutinai buvo įrašytas šių metų kovo pradžioje Jurgai lankantis Rygoje. Šią savaitę vėl į Rygą sugrįžusi Jurga „(My Heart Beats) Staccato“ pristatė tiesioginėje Latvijos televizijos ryto laidoje. Dainą jau galima išgirsti skambant ir Latvijos radijo stotyse, rašoma pranešime spaudai.

„Pasitaikė puiki galimybė įrašyti kūrinį, kurį parašė kiti autoriai. Ypač, kai tai tokia puiki daina, – sako Jurga. – Jau kurį laiką neturėjau iššūkio atlikti kitų parašytą dainą ir jis užklupo mane pačiu laiku „Staccato“ pavidalu. Man labai patinka šios dainos priedainis. Ir net jei klausytojai nežinos, ką reiškia žodžiai „staccato“ ir „legato“, jie lengvai supras dainos prasmę tiesiog prisimindami tą tyrą jausmą, kai esi įsimylėjęs.“


Jau dabar naują Jurgos atliekamą dainą galima rasti „iTunes“, „Amazon“, „Deezer“ ir kitose platformose, ateinančią savaitę ji pasirodys „Spotify“. Planuojama įrašyti ir lietuvišką šio kūrinio versiją.

Praėjusiais metais Jurga išleido savo septintąjį solinį albumą „Not Perfect“, kurį pristatė radijo singlai „Bro“ ir „Reikalingi“. Šiemet Jurga surengė albumą pristatantį koncertų turą „Not Perfect“. Kūriniu „(My Heart Beats) Staccato“ dainininkė pradeda naują savo kūrybinį etapą, tad klausytojai dar šiemet gali tikėtis daugiau malonių staigmenų iš Jurgos.

GALERIJA

  • J. Šeduikytė: šis iššūkis mane užklupo pačiu laiku
  • J. Šeduikytė: šis iššūkis mane užklupo pačiu laiku
  • J. Šeduikytė: šis iššūkis mane užklupo pačiu laiku
Asmeninio arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS