J. Smoriginas aiškinsis, ar byra tobula laikyta L. ir P. Kazlauskų šeima | KaunoDiena.lt

J. SMORIGINAS AIŠKINSIS, AR BYRA TOBULA LAIKYTA L. IR P. KAZLAUSKŲ ŠEIMA

  • 8

Laida „Prieš Srovę“ tapo atvira laida atviriems žmonėms. „Siūlydama garsiajam choreografui Jurijui Smoriginui  išbandyti jėgas interviu žanre, tikėjausi, kad pokalbis su dainininke Liveta Kazlauskiene bus įdomus, – pasakoja laidos „Prieš srovę“ kūrėja Audrė Kudabienė. – Bet kad jis bus dar ir toks netikėtai atviras – tai nustebino.“

Ar Livetos ir Petro Kazlauskų šeima byra? Ar šiai šeimyninio gyvenimo etalonu laikomai porai iškilo grėsmė pasukti skirtingais keliais? J. Smoriginas po interviu su Liveta sako, kad apie žinomą dainininkę išgirsime daug įdomių dalykų. 

„Žinote, kodėl nusprendžiau prakalbinti  būtent Livetą? Kaip scenos artistas matau visuomenei pateikiamą jos įvaizdį – miela, šilta, trapi moteris, nors dėk prie žaizdos, bet ar ji tokia pati realiame gyvenime? Nujaučiu, kad ne“, – atvirauja Jurijus.

Į svečius  pakviestas Jurijus ir pats nesitikėjo išgirsti, kokios audringos nuotaikos kartais siautėja žinomoje šeimoje.

„Jūs, Liveta, pirmą kartą viešai tai pasakojate?“, – interviu metu nustebo maestro, kai Liveta prasitarė apie savo žygius pas pažįstamą teisininkę, ketindama paduoti Petrą skyryboms. 

Į Livetos klausimą „kada grįši“, Petras atsakė trumpai – „nežinau“.

„Viskas, skiriamės“ – tokie žodžiai ne kartą skambėjo ir iš Petro lūpų, prasitaria dainininkė.  Savo vyrui moteris dėkinga už svarbiausius dalykus nutikusius jos gyvenime, tačiau ji neslepia kiek buvo jaudulio, kai pamatė Petrą išeinantį iš namų. Į Livetos klausimą „kada grįši“, Petras atsakė trumpai – „nežinau“.

Laida „Prieš srovę“ šį antradienį, 19.30 val. per TV3.

GALERIJA

  • J. Smoriginas aiškinsis, ar byra tobula laikyta L. ir P. Kazlauskų šeima
  • J. Smoriginas aiškinsis, ar byra tobula laikyta L. ir P. Kazlauskų šeima
  • J. Smoriginas aiškinsis, ar byra tobula laikyta L. ir P. Kazlauskų šeima
  • J. Smoriginas aiškinsis, ar byra tobula laikyta L. ir P. Kazlauskų šeima
TV3 arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Nika

Ir vėl Kazlauskai,jiems pas psihiatrus reikia,keista šeimynėlė

Klaipėdietė

Kad nepamirštų jų,tai reklamuojasi ir sugalvoje visokias nesąmones.Jau taip pabodo tie patys snukiai,kad telika neįmanoma žiūrėti.

Berta

Panašu,kad senatvinis marazmas prasidėjo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS