J. Veklenko apie dvylikametę scenos partnerę: Vega gali rinkti arenas | KaunoDiena.lt

J. VEKLENKO APIE DVYLIKAMETĘ SCENOS PARTNERĘ: VEGA GALI RINKTI ARENAS

  • 2

Jau šeštadienį, rugsėjo 19 d., LRT televizijos žiūrovai išvys muzikinio projekto „Dainuok su manim“ pusfinalį. Po jo paaiškės, kokios keturios poros tęs muzikinę kelionę ir pasirodys finalinėje laidoje. Dviejų paskutiniųjų laidų lyderiai Vega Kavaliauskaitė ir Jurijus Veklenko kas kartą publikai dovanoja ypatingus pasirodymus, bet pasiektų aukštų balų labai nesureikšmina.

„Šiandien nauja laida, lyderių nėra. Tai naujas lapas, naujas laiptelis, tiesiog stengsimės atlikti viską kaip įmanoma geriau. Atsipalaidavimo nėra ir būti negali – privalome toliau stengtis. Ir nors apie pergalę finale yra pagalvoję visi, tikrai ne ji yra projekto svarbiausia dalis. Man didžiausia dovana – išgirsti naujus talentus. Nors Vega kuklinasi, iš tiesų ji yra be galo talentinga ir, jei toliau dirbs, nematau priežasčių, kodėl ilgainiui negalėtų rinkti arenų“, – sako atlikėjas J. Veklenko.

Vega pripažįsta, kad prieš projektą šiek tiek jaudinosi, kad teks dainuoti su patyrusia scenos žvaigžde. „Iš pradžių galvojau, gal bus kiek nejauku, bet viskas apsivertė. Repetuojam porą kartų per savaitę ir pusę to laiko praplepam, tik tada prisimenam, kad susirinkome dirbti. Atsipalaiduoti, tikėti, kad viskas bus gerai ir žinoti, kad geras rezultatas reikalauja daug darbo – svarbiausios pamokos, kurias gavau iš Jurijaus“, – šypsosi Vega.

Ir Vega, ir Jurijus neslepia, kad ir ateityje mielai dirbtų kartu. „Jei atsirastų daina, kur reikėtų balso, tikrai žinočiau, kur kreiptis. Dabar kaip tik baiginėju savo antrąjį albumą, liko vos kelios dainos, o kas bus toliau – pamatysim“, – sako Jurijus.

„Dainuok su manim“ pusfinalyje dalyvaus šeši duetai: V. Kavaliauskaitės ir J. Veklenko, Kristupo Kerulio ir Monikos Linkytės, Onutės Mingės Slušnytės ir Ievos Zasimauskaitės, Stelos Švenčionytės ir Migloko, Vakarės Jarmalavičiūtės ir Edgaras Lubio, Dominyko Navicko ir Iglės Bernotaitytės. Keturi iš jų pasirodys finale.

„Dainuok su manim“ pusfinalį žiūrėkite šeštadienį, rugsėjo 19 d., 21 val. per LRT televiziją.

Naujausią Vegos ir Jurijaus pasirodymą projekte „Dainuok su manim“ galite pamatyti čia.

GALERIJA

  • J. Veklenko apie dvylikametę scenos partnerę: Vega gali rinkti arenas
  • J. Veklenko apie dvylikametę scenos partnerę: Vega gali rinkti arenas
  • J. Veklenko apie dvylikametę scenos partnerę: Vega gali rinkti arenas
D. Umbraso nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kaip gaila

Buvote mėgstama pora, verti finalo. Jums lietuviškos dainos nelabai, ypač Vegai. Sėkmės muzikoje abiems talentingiems žmonėms.

žiūrovė

Jie šaunuoliai - dainingi, kūrybingi, šiuolaikiški, gražūs ir artistiški. Verti laimėti projektą, nes visi jų atliekami kūriniai išsiskiria iš kitų ir žavi publiką. Linkiu laimėti, sėkmės!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS