A. Jagelavičiūtė vos tramdė ašaras: nėra didesnės dovanos nei gyvenimas | KaunoDiena.lt

A. JAGELAVIČIŪTĖ VOS TRAMDĖ AŠARAS: NĖRA DIDESNĖS DOVANOS NEI GYVENIMAS

  • 7

Laidos „Šiandien. Po metų“ vedėja Agnė Jagelavičiūtė, klausydamasi šio trečiadienio vakaro istorijos, vos tramdė ašaras. Ji sako, kad nėra didesnės dovanos nei gyvenimas ir laimingi tie, kurie ją gauna. Šiais žodžiais Agnė pasitiko į studiją įžengusias Samantą ir jos mamą Valentiną. Moterys pasidalino jautria ir skaudžia jųdviejų gyvenimo istorija.

Kupiškietės Samantos gyvybė, rodos, dar visai neseniai kabojo ant plauko. Samantai besilaukiant trečiojo vaikelio, šeima išgirdo gydytojų verdiktą – moteriai neveikia inkstai, skubiai reikalingas inkstų donoras. Moters likimas atsidūrė nežinomybėje. Samantos mama Valentina laidoje prisiminė sunkias akimirkas.

„Sužinojom, kai ji laukėsi, kad jai nedirba inkstas. Ir kai ji važiavo gimdyti, mes visą naktį nemiegojom, laukėm, ir žinojom, kad rizikuojam.“ Visa šeima labai išsigando, kad akimirksniu gali netekti ne tik Samantos, bet ir įsčiose esančio jos kūdikio. Tačiau moters mama nei svarstė, nei dvejojo. Ji iškart pasiūlė darytis tyrimus ir išsiaiškinti, ar ji gali būti Samantos inkstų donore.

Į laidos „Šiandien. Po metų“ studiją abi moterys atvyko jau sveikos ir laimingos. Samantai operacija pavyko, ji džiaugėsi galėdama gyventi, kasdien matyti savo dukras, mylimą mamą. Už padovanotą inkstą ir suteiktą antrą šansą gyventi moteris sako visą gyvenimą liksianti skolinga savo mamai Valentinai.

Samanta laidoje pažadėjo, jog skirs daugiau laiko mamai, pasistengs užmegzti tvirtesnį ryšį su ja. Vienos dvi leis savaitgalį Druskininkuose. Tačiau po metų studijoje prasivėrus durims, nuščiuvo ne tik laidos vedėja, bet ir visa žiūrovų salė. Moterų jie neišvydo. Kodėl?

Atviras mamos ir dukros pasakojimas bei kitos jaudinančios istorijos unikalioje laidoje „Šiandien. Po metų“ jau šį trečiadienį 20 val. per LNK televiziją.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Siaip

Baisuokle man sita madam. Zargstosi laidoje savo kauletom kojytem, pastoviai dirbtinai pripusta lupyte patempus. O balselis....rukoriai taip nekranksi. Jei ne tv,sutikes gatveje pagalvociau kad stoties plastake po naktines namo traukia

Cha cha cha

Mazai vyru turejai .ieškok rasi .tik neverk vel paliko

Senuks

Pigokas žurnalas turinio prasme
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS