Jazzu prabilo apie teisėjavimo „X faktoriuje“ subtilybes: atskleidė, kodėl nebijo išsakyti kritikos | KaunoDiena.lt

JAZZU PRABILO APIE TEISĖJAVIMO „X FAKTORIUJE“ SUBTILYBES: ATSKLEIDĖ, KODĖL NEBIJO IŠSAKYTI KRITIKOS

  • 6

Šį vakarą – ilgai laukta populiariausio Lietuvoje TV3 muzikinio projekto „X faktorius“ premjera. Jo metu žiūrovai išvys pasirodymus tų, kurie negali ir nenori įsivaizduoti savo gyvenimo be muzikos. Laukia nepamirštamas, emocijų kupinas vakaras ir dalyvių likimus nuspręsiantys teisėjų sprendimai.

Sekmadienio vakarais TV3 televizijos žiūrovai pamatys, kuriems dalyviams teisėjai pasakys „taip“, o kam reikia dar patobulėti ir grįžti kitais metais. Su žiūrovais jau šį vakarą sveikinsis atlikėjas ir dainų autorius Marijus Mikutavičius, grupės BIX lyderis, TV laidų prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, hitų atlikėjas Saulius Prūsaitis ir populiariausia šalies atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Prieš didžiąją premjerą kalbinta Lietuvos muzikos scenos diva pasakojo, kad „X faktorius“ jos gyvenime yra labai svarbus. Būti visame pasaulyje populiaraus projekto teisėja ne tik didelė garbė, bet ir nemaža atsakomybė. „Man „X faktorius“ yra neapčiuopiamas, bet labai galingas dalykas, kurį mes galime tik jausti. Tačiau muzika yra ne tik garsas. Tai yra širdies kalba, kuria žmonės gali susišnekėti nekalbėdami“, – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu.

Dainininkė neslepia, kad devintasis sezonas ją ypatingai džiugina. Jau pirmosios laidos metu žiūrovai išvys superfinalo vertų dalyvių pasirodymus. J. Arlauskaitė-Jazzu atskleidė, kad šis sezonas padovanos ypač daug išskirtinių, spalvingų bei talentingų žmonių. Dirbti su tokiais jai yra vienas malonumas.

„Žmonėms nusibodo karantinas, sėdėjimas namuose, todėl šiais metais turime ypatingai daug dalyvių. Daugelis suprato, kad užteks sėdėti ir kažko laukti – reikia gyventi dabar. Nustebino, kad šį sezoną ypatingai daug gerų grupių ir kaip visada – labai gerai dainuojančių merginų“, – pasakojo atlikėja.

J. Arlauskaitės-Jazzu pastabos projekto dalyviams yra ypač vertinamos, tačiau nepaisant to, ji nėra iš tų, kuri visus tik giria. Atlikėja, išgirdusiems neigiamą verdiktą, pataria neįsižeisti ir nepriimti to kaip asmeniškos kritikos. „Kartais žmogui padarysi gera pasakydamas, kas yra blogai. Jei žmogus negirdi ir deda tuščias viltis, geriau jam žinoti tiesą. Taip, aš esu griežta, bet stengiuosi būti teisinga sau ir kitiems. Žmonės į projektą ateina pasitikrinti, nereikia skaudžiai priimti pastabų. Griežtesnis žodis nereiškia, kad mes pykstame ir norime kažkam pakenkti“, – sako dainininkė.

J. Arlauskaitė-Jazzu neslėpė besidžiaugianti ir kitų kolegų draugija. Žinoma moteris su visais sutaria puikiai, todėl dirbti šou teisėja jai vienas malonumas. „Buvo labai smagu su visais susitikti po šitiek laiko. Su Prūsaičiu linksma, su Samu linksma, su Marijonu taip pat neliūdna. Visi žino, kad mūsų projekte labai gera energetika. Tą jaučia ne tik teisėjai, bet ir visa kūrybinė komanda bei žiūrovai“, – šypsosi J. Arlauskaitė-Jazzu.

O pirmąją naujojo „X faktoriaus“ sezono laidą pamatysite jau šį vakarą, 19.30 val. per TV3.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

7

tai kad jinai LGBT

>Nesvarbu

Na kodėl..Buvo šyzė Ščiogolevaitė

Nesvarbu

Pati šlyksciausia persona Lt... Net nežinau su kuo ją būtų galima palyginti. Tikriausiai, su niekuom, nes antrininkės jai nėra. Aaa, na nebent su Užkalniu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS