Jessica Shy – apie išskirtinius veido papuošalus ir tai, kas ją sieja su Dž. Butkute | KaunoDiena.lt

JESSICA SHY – APIE IŠSKIRTINIUS VEIDO PAPUOŠALUS IR TAI, KAS JĄ SIEJA SU DŽ. BUTKUTE

  • 0

Šiandien Jessicos Shy pristatyti nebereikia – dainininkės kūriniai tampa hitais, o bilietai į jos koncertus išgraibstomi vos paskelbus apie pasirodymų datas. Tačiau yra kai kas, ko, tikriausiai, nežino net ir didžiausi Jessicos gerbėjai.

Apie tai, kaip gimė idėja savo veidą puošti dabar jau skiriamuoju jos ženklu tapusiu aksesuaru, kas dainininkę sieja su scenos diva Džordana Butkute ir ko dabar niekuomet neleidžia daryti savo pačios koncertuose, retai televizijoje besilankanti Jessica šiandien atvirai papasakos TV3 laidoje „Gero vakaro šou“.

Jessica Shy žinoma jau dvejus metus, tačiau jos muzikinis kelias iš tiesų yra kur kas ilgesnis – ji dainuoja jau daugiau nei 20 metų. O praeityje dainininkė dalyvavo ir projekte „Chorų karai“. Laidoje žiūrovai išvys archyvinę medžiagą iš tų laikų, o Jessica neslėps, kad po tiek metų pamatyti šį vaizdo įrašą yra labai jautru.

„Vos neapsiverkiau… Tai buvo pirmas mano solo ir aš labai jaudinausi. Buvo labai gera pamatyti, nes tiek metų šio anonso ir nebuvau mačiusi“ – apie laikus, kai jai tebuvo 15 metų, sakys Jessica.

O štai šiandien dainininkę daugelis žino ir dėl jos įspūdingo veido aksesuaro, kuris jau tapo skiriamuoju jos ženklu. Kaip pasakos ji, viskas susiję su pseudonimu: „Tai gimė iš to Jessica Shy. Shy – drovi. Pagalvojau, kas galėtų būti tas išskirtinis ženkliukas mano gerbėjams, kokia galėtų būti stilistika? Supratau, kad tą drovumą galėtų reikšti koks mini veido aksesuaras. Praėjusiais metais tai buvo kažkokie sidabriniai papuošalai, o dabar jau norėčiau juos daryti iš natūralių gėlių. Kiek tik leidžia vaizduotė“, – pasakos ji.

Nuo pat mažų dienų mergina turėjo galimybę mokytis iš geriausiųjų, o štai Džordanos Butkutės dainas ji moka kone visas. „Kai buvo pirmasis jos turas „Nesudeginta ant laužo“, su didžiulėmis dekoracijomis, degančiomis kolonomis, mašinomis ir ugnimi, ji važiavo po visas arenas, o aš buvau jos back vokalistė. Viskas buvo labai gerai – aš su Džordana turiu visiškai nuostabią patirtį“, – prisiminimais dalinsis dainininkė.

Kitaip nei dauguma žvaigždžių, Jessica atskleis, kad koncertuodama niekuomet neturi jokių ypatingų įgeidžių – yra tik vienas prašymas. „Viskas su manimi yra labai paprasta. Yra tik vienas dalykas, ko nedaryti – tai neleisti ant scenos dūmų. Bet, pasirodo, pasakyti apšvietėjams, kad vieno dalyko nedarytų, yra labai sunku… Kitu atveju, man kažkas atsitinka – ima dingti balsas. Tačiau kartais dėl šio prašymo jaučiuosi labai blogai… Atrodo, kaip kokia primadona – tarsi man būtų negražu, ar dar kažkas. Bet man iš tikrųjų dingsta balsas“, – atvirai kalbės ji.

GALERIJA

  • Jessica Shy – apie išskirtinius veido papuošalus ir tai, kas ją sieja su Dž. Butkute
  • Jessica Shy – apie išskirtinius veido papuošalus ir tai, kas ją sieja su Dž. Butkute
  • Jessica Shy – apie išskirtinius veido papuošalus ir tai, kas ją sieja su Dž. Butkute
TV3 arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS