J. Naruševičiūtė ir M. Vygantas kviečia gyventi ir mylėti | KaunoDiena.lt

J. NARUŠEVIČIŪTĖ IR M. VYGANTAS KVIEČIA GYVENTI IR MYLĖTI

Jolanta Naruševičiūtė ir Mantas Vygantas vis dažniau matomi Lietuvoje, o darbai sudėlioti taip, kad žymi pora spėtų ne tik pakoncertuoti, bet ir įrašyti naujų dainų. Karščiausią naujieną – „Gyventi ir mylėt“ – jie pristato visiems poros naujų dainų pasiilgusiems klausytojams. Dainos kūrybos procesas buvo pilnas iššūkių, bet dėl to gyvenimas tik spalvingesnis, įsitikinę atlikėjai. Apie gyvenimą, ateities planus ir naujausią dainą kalbamės su Jolanta ir Mantu.

„Šis kūrinys asocijuojasi su tuo, kas mes esame. Tikime savimi, mylime ir esame mylimi. Ko daugiau reikia? Tikriausiai, neskaičiuoti nei dienų, nei valandų – svarbu, kad esame kartu. Esame labai laimingi, kad, nepaisant žmonių nusistatymo, užgauliojimų ir kalbų, išlikome savimi ir mūsų ryšys vis stiprėja.  Esame įsitikinę, kad reikia džiaugtis ir mylėti gyvenimą kiekvieną mielą dieną, nesižvalgant aplink, saugant ir gerbiant asmeninę laimę“, – atvirauja Jolanta ir Mantas.

Naujausia daina – be amžiaus cenzo

„Mūsų naujausia daina „Gyventi ir mylėt“, ko gero, amžiaus kategorijos neturi. Gyventi mylint yra tiesiog Dievo dovana. Nesvarbu, kas ką sako, nesvarbu, kad kam nors nepatinka, nesvarbu net kaip tu gyveni, svarbu gyvenime mylėti! Tik tada kiekviena diena prasideda su šypsena, tik tada supranti, kad esi laukiamas, geidžiamas, saugus, – įsitikinusi pora. – Teksto autorė Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė dainoje puikiai išdėstė mūsų gyvenimo moto: gyventi taip, kaip norime mes! Todėl visiems mūsų klausytojams linkime gyventi, kaip nori jų širdis, kaip jiems atrodo geriausia, gyventi ir tiesiog mylėti!“ – kiekvienam klausytojui patirti tikrą meilę linki atlikėjai.

Stop kadras. 

Klipe – vasara, realybėje – kūnas, sustingęs nuo šalčio

„Visada norisi sukurti vaizdo klipą, kuris perteiktų emocijas, būtų įdomus ir atitiktų dainos temą. Klipui labai kruopščiai ruošėmės ir iš anksto pasirinkome datą. Tačiau, kaip mėgstama sakyti, nutiko gyvenimas: dieną galime suplanuoti, bet orą užsakyti, juo labiau Anglijoje, – neįmanoma misija. Klipas buvo filmuotas Anglijos pajūryje, skirtingose vietose. Ir, kaip tyčia, diena pasitaikė beprotiškai žvarbi: ledinis vėjas paralyžiavo kūną, atrodė, net šiltos striukės tiesiog skylėtos! Mums reikėjo dėvėti vasarinius, lengvus drabužius, kurie tai dienai visiškai netiko. Kone visi epizodai buvo filmuojami ant jūros kranto: veidas buvo tiesiog sustingęs nuo šalčio, o reikia šypsotis, juoktis, džiaugtis. Buvo momentų, kai jau nei kojų, nei rankų nebejautėme ir net karšta arbata nepadėjo. O norint išgauti tobulą kadrą, reikia tikrų, natūralių emocijų, tad teko padaryti ne vieną dublį, kol rezultatas patikdavo kūrybinei grupei ir mums patiems. Buvo ir nesuplanuotų, bet labai laiku ir vietoje nutikusių akimirkų, pavyzdžiui, Mantas iškelia rankas, o tuo metu miestelyje įsižiebia šviesos. To tikrai nesurežisuosi, o tai vaizdo klipui suteikė dar vieną šarmingą detalę“, – vaizdo klipo filmavimo ypatumais dalijosi muzikantų pora.

Stop kadras.

Kur du stos, visuomet daugiau padarys

„Vaizdo klipų kūrimas – tikras iššūkis, kuriam reikia ir kruopštaus pasiruošimo, ir nusiteikimo, ir sunkaus darbo. Šį kartą išskirtinai daug dėmesio, darbo ir jėgų skyrė mūsų vaizdo operatorius Mindaugas Narbutas („Mimedia“). Jei atvirai, jis užkūrė tikrą pirtį! Supažindino su plaukų stiliste Jurgita Buzyte, su makiažo specialiste Evelin Mar Farhad, net pavyko užmegzti šiltą ryšį su scenariste Gitana Mar, kuri padėjo sujungti kūrybines idėjas į vieną visumą, o ką ir kalbėti apie baltą kabrioletą, kurį filmavimui paskolino Ema Kerze, nepaisant to, kad tokią išskirtinę transporto priemonę Mantas vairavo pirmą kartą“, – komandos pasitikėjimu ir ryžtu sukurti tobulą rezultatą džiaugėsi vis labiau populiarėjantis Jolantos ir Manto duetas.

Stop kadras.

Jau žino, kur sutiks Naujus metus

„Investuodami savo laiką ir finansus į naujus muzikinius darbus, buriame aplink save vis didesnį klausytojų ratą. Didžioji dauguma mūsų sekėjų yra Lietuvoje, be galo džiaugiamės ir didžiuojamės, kad vis dažniau Lietuvos klausytojus džiuginame pasirodymais. Vasaros koncertai gimtinėje jau beveik suplanuoti, ir, jei viskas gerai, į Lietuvą grįšime kiekvieną mėnesį. Tiesą sakant, jau  žinome, kur pasitiksime Naujuosius: ogi scenoje, Panevėžyje! Na, o naujiems pasiūlymams esame visuomet atviri: ar tai būtų miesto šventės, restoranai, privatūs vakarai – ten, kur žmonės mūsų nori, ten su malonumu mes atvyksime ir padovanosime geros muzikos ir teigiamų emocijų vakarą!“ – žada atlikėjai.

Debiutinis albumas ir turas per Lietuvą

„Mums trūksta dar vieno kūrinio iki kompaktinės plokštelės išleidimo. Kadangi pavasarį išleidžiame dvi muzikines naujienas, dar vienas darbas laukia vasaros gale – ir viskas, dar viena svajonė taps realybe, kurią pristatysime artėjančio turo po Lietuvą metu. Gimtinėje turime puikią komandą: profesionalius garsistus, apšvietėjus, muzikos ir tekstų autorius, augantį ryšį su Lietuvoje gyvenančiais atlikėjais. Viskas einasi lėtai, bet labai užtikrintai. Užsispyrimas, darbas ir investicijos po truputį atneša saldžių vaisių. Beje, kompaktinė plokštelė bus virtualiu ir fiziniu pavidalais, kad žmonėms būtų patogu klausytis taip, kaip jie dažniausiai pratę“, – muzikinius planus atskleidžia Jolanta ir Mantas.

Nuoširdi padėka

„Naudodamiesi proga, norime dar kartą padėkoti visai komandai, kūrinio autoriams ir visiems, kurie mumis tiki, ateina į mūsų koncertus, seka mus socialiniuose tinkluose ir siunčia teigiamų emocijų. Jūsų visų palaikymas mums be galo svarbus. Tai, ką darome, – darome tik dėl jūsų. Nes be jūsų nebūtų ir mūsų. Ačiū ir iki pasimatymo mūsų koncertuose!“ – kviečia pora, o mes kviečiame pasiklausyti naujausios kompozitoriaus Andriaus Borisevičiaus ir dainų tekstų autorės R. Lukoševičiūtės-Daudienės sukurtos dainos „Gyventi ir mylėt“.

 

GALERIJA

  • J. Naruševičiūtė ir M. Vygantas kviečia gyventi ir mylėti
  • J. Naruševičiūtė ir M. Vygantas kviečia gyventi ir mylėti
  • J. Naruševičiūtė ir M. Vygantas kviečia gyventi ir mylėti
  • J. Naruševičiūtė ir M. Vygantas kviečia gyventi ir mylėti
  • J. Naruševičiūtė ir M. Vygantas kviečia gyventi ir mylėti
Vaizdo klipo stop kadrai
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

To bobutė, Aš Elvyra

Nesantuokinis sūnus jos, seni hriekai, kas belieka tik dainuot kartu, nešti šviesą, stumti tamsą iš praeities, kelti rankas ir isiziebia šviesos mieste, tiesiog aleliuja

Vida

Daug metų jau kartu. Pagarba. Sėkmės jiems.

Bobutė

Kas žinot,ar čia motina ir sūnus?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS